reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

hej jestem dziewczyny wczoraj wieczorem dopiero wróciliśmy , sylwester trwał 2 dni ,a wczoraj wielkiego kaca wszyscy mieli , ja byłam padnięta do tego stopnia wczoraj ,że nie mogłam długo zasnąć , dziś o 7 pobudka na pobranie krwi do badań , ale jutro śpię do bólu , co u Was?Czekam na wieści o II ?Czy może ktoś zaopiekował się listą pod moją nieobecność może?Jeśli nie to proszę o nowe dane z okresu jak mnie nie było na moje pw bo nie dam rady doczytać wszystkiego z góry dziękuję ;)No i witam w Nowym Roku ;)

reklama
Karla złóż pozew do sądu o podział majątku. Nie jest to prosta sprawa. Twój Tata zachował się nie w porządku.

Aschlee no i humor się poprawił ;-)
Ja czuję jak mi ściąga to miejsce po zębie. :-( Przykładałam sobie kompres żelowy.
Wcześniej umyłam zęby pomimo że nie powinnam, ale po leku na astmę trzeba.
Teraz studzi mi się mój obiadek: zupka z kostki i drobny makaron.
Jutro będą ziemniaczki puree z posiekaną marchewką z groszkiem. mniam.

kobietka no wreszcie! Wszystkie sie martwily ;) Ja mam inne konto zalozone dlatego inny nick.

Ameliee jesli jest taki podzial miedzy rodzenstwem ja biore to a inny tamto to ok. Jesli jest totalny balagan to trzeba zrobic porzadek.

Ada wazne ze zeba juz nie ma ;) a dolek po 8ce sam sie zagoi. Bedzie dobrze. Najgorsze juz za Toba :)

Ja tez jestem dobra... caly czas myslalam ze poczatek szkoly/przedszkola jest w poniedzialek... A tu dlugi weekend i dopiero w srode zaczynaja ;)

Cassie a dlaczego w srode a nie we wtorek? Tylko poniedxialek jest swieto.
Jest chodzi o osemki to mi dentysta powiedzial ze mam sie modlic zeby mi nie wyszly bo nie ma na nie miejsca. Az strach sie bac co sie bedzie dzialo jesli jednak stwierdza ze chca wyjsc.. wrrr....

Cassie najbardziej się boję że będzie "suchy zębodół" czy jakoś tak.

Karla mi właśnie ta 8 się nie mieściła. Trochę mnie uspokoiło zdjęcie RTG, bo korzenie były proste. Warto zrobić takie zdjęcie przed ciążą. Wtedy zobaczysz czy tam są ósemki czy nie.

Cassie a dlaczego w srode a nie we wtorek? Tylko poniedxialek jest swieto.
Jest chodzi o osemki to mi dentysta powiedzial ze mam sie modlic zeby mi nie wyszly bo nie ma na nie miejsca. Az strach sie bac co sie bedzie dzialo jesli jednak stwierdza ze chca wyjsc.. wrrr....

Nie wiem dlaczego, U Nas od 8go zaczyna sie szkola/przedszkole.
Dostalismy plan 'urlopowy' dzieciakow o ktorym oczywiscie zapomnialam ;)
Wakacje dopiero 28.07 - 05.09.2014

bubbles tak ;) no to warto wiedziec :) dziekuje za informacje :) Powiedz mi tylko jaki czas oczekiwania od zlozenia zamowienia do wysylki.
Jak juz bedzie tak daleko to sie z Toba skontaktuje :)

karla a masz rachunki za remont? I materialy ktore tam wlozylas?
Jesli tatusiek taki madry to niech za remont zaplaci...
Ja bym do tego mieszkania juz ani grosza nie wlozyla.

Pytanie z innej beczki: macie jakies sposoby na kamien nazebny? Mialam sciagany kamien we wrzesniu. Kawy nie pije, nie pale i mi znowu wrocil :( Przeszkadza jak diabli.

niestety herbata też powoduje kamień nazębny. Idź na piaskowanie i lakowanie. Lakowanie też chroni przed próchnicą.

Karla - skoro Twój tata dba tylko o swój czubek nosa i swoją nową rodzinę, to, idąc jego przykładem, Ty musisz dbać o swoją. Czyli siebie i męża. To Wasza przyszłość, on swoje przebębnił nie martwiąc się Tobą wcale. Walcz, jeśli trzeba idź do sądu, chyba że babcia może przepisać to na Ciebie za życia (chyba jest coś takiego). Jeśli się da i czujesz się na siłach, porozmawiaj z babcią. Powiedz jej że chcecie się wyprowadzić i czy podtrzymuje swoje słowa, że da Wam dół domu. Jeśli tak, to odnotujcie to notarialnie (jeśli się da). A jak nie, to walcz z ojcem w sądzie - inaczej nachrapie się kolejnej kasy (nie swojej!!).

reklama
Do góry