reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Nie łamie się ;) dobrze że już przylazla i można zacząć nowe starania. Szczerze to ja się nie nastawialam jakoś bardzo bo za grube endometrium miałam, zobaczymy jakie będzie w tym cyklu.

Domka też mam pralkę Beko i jestem bardzo zadowolona:p

Wydaje mi się, że nie można być negatywnie nastawionym do konkretnej marki, bo wszystko zależy od modelu i oczekiwań danej osoby, a takie odradzanie nigdy nie to czy tamto jest bez sensu:))

Co do zmywarek to moi rodzice mają Siemensa(nie pamiętam konkretnie modelu), ale była to jak dla mnie najlepsza zmywarka jaką miałam okazję używać, bardzo mi pasowało jak są rozmieszone te wszystkie uchwyty do trzymania naczyń, jak będziemy kupowali dla siebie to na pewno sobie taką właśnie sprawię:tak: Teściowie mają Electrolux i wydaje mi się, że jakoś tak mniej tam tych naczyń wchodzi:)

Bellaa a chcesz 45 czy 60?

Ostatnia edycja:
Mam cala kuchnie pod zabudowe ze sprzetem Beko. Kuchnia przed nasza przeprowadzka byla nowa, z metkami i na gwarancji. Gwarancja sie skonczyla w zeszlym roku w marcu: lodowka - zamrazalnik zepsuty, piekarnik - uszkodzony, para wydostaje sie niewiadomo skad niszczy kuchnie (wczesniej problemu nie bylo a piekarnik uzywam codziennie), zmywarka - zawiasy wylamane (przy otwarciu bylo tylko chrup), naczynia fatalnie wymyte.
Jestem osoba ktora bardzo dba o cala elektronike i inne sprzety domowe. I nawet przy moim uzytkowaniu po gwarancji wszystko nadaje sie na zlom...
Ja tej marki nikomu nie polecam... i nie jest to tylko moja opinia.
Oczywiscie ciesze sie ze Wam Beko dziala dobrze i oby jak najdluzej.

Lisica prawidłowo ;-) co nas nie zabije to nas wzmocni :tak: My jesteśmy twarde babki :-D
Co do marek, hmmm... Beko nie jest dobrą firmą, tak samo jak Amica. Polecam Bosch'a a z mniejszego sprzętu AGD Zelmer'a i Singer'kę.
Męczę się z kaszką, bleee... :sorry2:

Aschlee my musimy Cię chyba zarazić pozytywnym myśleniem :wink:

Ostatnia edycja:
Byloby super ale nie bardzo potrafie teraz pozytywnie myslec.Testy negatywne,@ brak niby jestem zdrowa bo bylam niedawno u gina, samopoczucie kiepskie...przepraszam ze tak truje ale lepiej mi jak sie wygadam

reklama
Ja uważam, że wszystko zależy od modelu, Cassie może sprzęty które miałaś były nowe, ale były z niższej półki, niestety często tańsze sprzęty po gwarancji wysiadają.

Ja mam pralkę Beko(moja mama nam ją kupiła jak się wprowadzaliśmy, a ona pracuje w pralni, więc wie co i jak, bo już dużo sprzętów tam przerabiała:) ) i póki co nam służy(i oby jak najdłużej, żeby nie zapeszyła:-D), tak samo mam lodówkę Amica i jestem zadowolona, super chłodzi, jest No-frost, ma wszystkie bajery i pobiera mało prądu:) Także ile osób tyle opinii:))

Aschlee truj, po to tu jesteśmy, żeby wysłuchać:tak: Ale nie masz się jeszcze czym załamywać, pozytywne myślenie działa cuda:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry