reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Monarti nie jestem specem ale wiesz temperature masz ładną;-) A póki @ nie ma jest nadzieja;-)Trzymam mocno &&& A w sylwestra w tv mówili ze w tym roku 2014 ma byc wysyp dzieci;-)

reklama
Domka z tym wysypem masz chyba rację, u mnie w rodzinie jest nas 5 kuzynek w ciąży, ja na razie mam ostatnia termin a ile jeszcze wyjdzie do końca roku jeszcze trochę zostało.
Aschlee czekamy...........
Lisica, Monarti nadzieja wciąż jest.

pozostaje mi tylko żyć nadzieją :) a lewy jajnik daje o sobie szczególnie znać. zobaczę jutro :) robiłam test quixx duo 25 mIU/ml HCG- testowałyście nim kiedyś ?

Ja robiłam pretest, mam jeszcze bobotest. Nie wiem, brzuch pobolewa, już awaryjnie się zabezpieczyłam, może przylazic :) bo chcę nowy cykl zacząć.

ja do tej pory tez używałam bobo-test, pre test a ostatnio kupiłam nawet na allegro za 1 zł szt. jednak średnio im wierzę, wiec wybrałam się do apteki i Pani farmaceutka podała mi ten duopack...

LISICA- ja tez już zabezpieczona:D nerwicy można się nabawić :-D:-D

reklama
Czesc :)

Ritta jeszcze raz gratuluje :) Lodowka tylko no-frost ;) Moja nastepna to bedzie Side-by-Side ;) Ale po przeprowadzce - tutaj mam za mala kuchnie.

Ja juz powoli glupieje... mam chyba cykl bezowulacyjny :(
Pierwszy cykl w ktorym sie wzielismy ostro do roboty bedzie cyklem straconym :(

Do góry