reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Kurcze co tu taka cisza ja bylam na spacerku z psem zimno u mnie jak nie wiem...
Dobranoc Dziewczyny fgs.gif

Załączniki

• fgs.gif
    fgs.gif
    81,1 KB · Wyświetleń: 30
Ostatnia edycja:
Witam się w ostatnim dniu w tym roku, dla jednych te dni są szczęśliwe dla innych smutne. ale wiem że rok 2014 będzie dla Nas Najwspanialszym rokiem. Bez problemów.

U mnie zimno strasznie, na dworze przymrozek, wyszłam na dwór z psem w szlafroku i zmarzłam jak głupia....też coś spać nie mogę i podejrzewam że do 2 stycznia za wiele nie pośpię,bo mam wizytę i pewni będę chodzić jak na palcach. Znów mnie brzuch boli, straszne mam wzdęcia... martwi mnie to trochę... ale nie chce brać żadnych tabletek.

Ok 9 ruszam z teściową na zakupy, potem muszę zrobić sałatkę jarzynową i sernik na zimno, sałatkę miałam zrobić wczoraj ale marchewkę miałam strasznie malutką i dopiero mąż jak jechał odebrać fotele do BODZIO to mi kupił normalną większą. Potem mam gdzieś kurs samochodem bo jako jedyna nie pijącą będę wiozła szwagra na sylwestra i rano trzeba będzie po niego pojechać... dobrze że nie jest daleko bo jakieś 20 km. Ale pewnie jak będzie trzeba go wieźć to będzie juz ciemno... nie wiem czy męża nie poproszę żeby go zawiózł bo ja nie za bardzo lubię jeździć po ciemku. Tym bardziej w Sylwestra... i przez wiochy... żeby mi jeszcze ktoś pijany pod samochód nie wskoczył:p

Hej dzisiaj i ja się witam z rana, bo dużo rzeczy mam do zrobienia:)

Katka to uważaj na siebie jak będzie jechała po szwagra, bo na drodze pewnie ślisko będzie wieczorkiem:tak: Hmm.. może poszukaj jakiś naturalnych sposobów na wzdęcia jak Cię tak męczą?

Hej dzisiaj i ja się witam z rana, bo dużo rzeczy mam do zrobienia:)

Katka to uważaj na siebie jak będzie jechała po szwagra, bo na drodze pewnie ślisko będzie wieczorkiem:tak: Hmm.. może poszukaj jakiś naturalnych sposobów na wzdęcia jak Cię tak męczą?

To jest masakra, wszystko zbiera mi się w brzuchu.. i na wieczór wyglądam jak z Nadią w 4-5 mc ciąży...

Hej.
Katka ja myślę że spokojnie możesz wziąć espumisan, ale skonsultuj to z lekarzem. Ja w ciąży brałam, Danielek dostawał przy kolkach.

Witam Was
Właśnie biorę się do prasowania, miałam wczoraj ale nie miałam siły, nic mi się nie chce ale dziś muszę to zrobic, jeszcze zaplanowałam zmianę pościeli. Dzis w domku siedzimy.

reklama
Żadnych objawów ciąży nie mam, tylko temp skacze - nie znam się na tych skokach :-/ niby dziś powinnam dostać @ ale nie wiem jak obliczyć cykl po moich ostatnich przebojach, więc może przyjdzie później. Poczekam do 4.01.

Do góry