reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania od jesieni 2013

Katka - podobno bliźniaki po tabletkach to mit. Nie ma badań że tak jest. Wiem, że stymulacje (lekami) mogą powodować ciąże mnogie (i nie tylko) bo wtedy produkuje się więcej niż jedno jajeczko.
A tabletki stosuje się przy leczeniu niepłodności bo wyregulowują cykl i poziom hormonów.

Gdyby była szansa na ciążę mnogą to pewnie odpuściłabym ze dwa cykle :-D

reklama
oj ja też nie pogardziłabym gdyby tak na raz dwójeczka się pojawila:):)):zresztą po pierwszej ciąży mam w planach od razu starac się o drugie:)

anastazi - z tym że my piszemy, że dwójeczki na raz nie chcemy :-D Ale skoro Tobie marzy się dwójeczka na raz to oczywięcie kciuki za dwójeczkę, najlepiej parkę ;-)

Dziewczyny, mailuje z mężem (jest w delegacji) a on pyta o moją temperaturę :szok: Miałam wrażenie że się trochę ze mnie podśmiewuje a on jednak się interesuję :-) Więc wysłałam mu mój wykresik.

Ostatnia edycja:
Hop hop jest tu ktos??ja prawie obiadek skonczylam maly spi od godziny ogarnelam dom i usiadlam:)
Chyba nie wystraszylyscie sie moderatorem...mysle ze kazdy moze pisac co chce...od lat z niego korzystam i nigdy nikt nie ingerowal...;)

Anulka jesteśmy, jesteśmy :)
Myślę, że nie ma się czego bać, ale kiedyś na innym wątku widziałam jak moderator upomniał właśnie, żeby nie tworzyć nowych postów jeden pod drugim tylko edytować. Nie pamiętam jaki to był wątek ale tam był postrach :-)

No i pochwal się co na obiadek :)

Od dawna korzystam z tego forum ale nie spotkalam sie z tym hehe a jak upomni to upomni po to jest zeby pisac przeciez;)
A na obiadek serwuje od dawna chodzace za mna i ktoras tu ostatnio pisala ZEBERKA:) zrobilam buraczki do tego ziemniaki tylko czekaja;)
Tak chodze i mysle i ja chyba tym razem nie wytrzymam i kupie test przed @ nawet nie bede mowic i jak zaprawialam buraczki wymyslilam jak by to mojemu powiedziec:) np Fabiego do cioci a ja zrobie kolacje i dam pudeleczko z butkami i tescikiem hihi (MARZENIA):p

reklama
Hej, ja musiałam uciec i ogarnąmć domek.
Anulka mam nadzieje że żeberka wyszły Ci rewelacyjnie, moje były palce lizać prawie nic nie zostało. :)
A ja z tym testem z jednej strony mowię ze wytrzymam, a z drugiej ciężko mi będzie wytrzymać.
A teraz zaraz czekam na męża pracy bo ma jakąś niespodziankę.
A co do tych moich bóli w podbrzuszu, to już niby nic nie czułam, a tu dzień dobry jajnik znów się odezwał, ale nie ma co spekulować, i powtórzę się czas to zmora! :))

Do góry