reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Lista staraczek :

karolq8 - termin @ 10.10.2013
Mar-chew - termin @ 18.10.2013
Kobietka22 - termin @ 27.10.2013

Ritta - termin @ 28.10.2013
Fuma_Foch - termin @ 30.10.2013

karolq8 - pozwoliłam sobie dopisać również Ciebie do listy :) Myślę, że może zdarzyć się tak, że nie zauważyłaś śluzu płodnego. Niektóre kobiety mają mało śluzu, np. ja.

kobietka22 - wcięłam się. Wybacz :)

reklama
kobietka22 no wlasnie mi sie przypomina ze przed 1 ciaza mialam taki galaretkowaty i on mi wyplywal a teraz nic wlasnie biale mleczko ale doslownie kropeczki. w srodku cyklu bezbarwny ale tez w srodku. No niewiem najchetniej juz bym test wykonala ale wiem ze to nic nie da;/

Ritta byc moze tylko ja bym chciala go widziec i miec pewnosc ze to to;)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny ja juz zglupialam przeciez mialam @ a wczoraj nie moglam ryby usmarzyc bo smierdziala mi jak niewiem:/i bylo przywitanie z kiblem...otworzylam zmywarke i to samo:( co o tym myslicie??

Hello moj post poszedł w kosmos :( a wiec od nowa :) witam sie weekendowo moje dziecko jak zwykle w dni które nie idę do pracy wstalo o 6 a normalnie spać do 8 :/ wczoraj jeszcze moj synek doprowadził mnie prawie do zawału :( spadł ze schodowbz góry na dół pomimo ze bramki mamy zamontowane nie robi to juz dla niego problemu na szczęście skończyło sie tylko na otwarciu czoła .
Jeśli mozna proszę mnie dopisać do listy testować powinnam koło 27 października :) wogole to miałam plan schudnąć i nic z tego nie wyszło sorry ze nie odpisałem żadnej z Was pózniej wlecze jeszcze pozdrawiam
Anulka najlepiej będzie jak zrobisz test :)

Ostatnia edycja:
Witam się i ja.
Anulka może zrób test dla świętego spokoju. Czasem bywa tak, że @ się jeszcze pojawia mimo ciąży. Była jakaś inna niż zwykle ?

Lista staraczek :

karolq8 - termin @ 10.10.2013
Mar-chew - termin @ 18.10.2013
Kobietka22 - termin @ 27.10.2013
Kazimiera- termin @ 27.10.2013

Ritta - termin @ 28.10.2013
Fuma_Foch - termin @ 30.10.2013

Kazimiera- z tego co zrozumiałam to masz testować koło 27 października czyli termin @ Ci tak przypada? bo tak też napisałam na liście ;)

Anulka- ja bym zrobiła test tak dla bhp moja szwagierka z każdą z córek ,a ma ich trzy krwawiła w początkach ciąży i nie miała o ciąży bladego pojęcia , z tym ,że ona miała takie jakby plamienie w terminie @ i brała to za miesiączkę ,a z ostatnią córką z tego co mówiła (chyba dobrze zrozumiałam ) to miała krwawienia czy też plamienia aż do 16tc więc test na pewno nie zaszkodzi skoro tak Ciebie odrzuca.

witam się weekendowo , my chyba zostajemy jednak w domu na weekend , mieliśmy jechać do mojej babci ,ale okazało się ,że ma gości taki babski zlot i nie będziemy im przeszkadzać najwyżej wyskoczymy na wieś na chwilkę do teściów bo moja kuzynka chce od mojego teścia burak ,a sama jakoś tak nie chce jechać i może się z nią umówimy i jej pomożemy powyrywać i sobie też bym wzięła i włożyła w słoiki z papryką tylko muszę odgrzebać przepis bo gdzieś go zapodziałam , a do teściów nie wybieramy się bo pękł im bojler i nie można w piecu napalić ,a ja nie chcę się zaprawić w czasie staranek ,a do mojego taty też nie wybieram się bo on cały zasmarkany też ja się puki co trzymam zdrowotnie jedynie gardło mnie bolało przez 2 dni ,ale przeszło po septolete.

u mnie 7dc i po woli zbliża się czas płodny już nie mogę się doczekać , moje cykle ostatnio były dziwne, najpierw miałam torbiel i cykl trwał 37dni , następny po wywołaniu @ 32, kolejny 25 , kolejny 31 ,a ten poprzedni 28 i liczę ,że się unormowało mi już wszystko i będzie tak jak dawniej 28 dni ,a jak u Was z cyklami ???

Hej kobietka tak @ mi wypada 27 .10 z moimi cyklami to rożnie ostatnio @ miałam około 6 dni a teraz 3 i juz jej nie ma boli owulacyjnych tez jakoś specjalnie nie odczuwam wiec sie obawiam trochę tego jak to będzie ostatnio około roku sie staraliśmy

@ skonczyla mi sie we srode byla normalna jak zawsze...tylko wczoraj te smierdy:) i kibel... wlasnie wyszlam z wc i na papierku kolor lekko roz:/co to moze byc??lewy jajnik troche odczowam...wspomne ze z Fabim nie mialam zadnych dolegliwosci...

reklama
Do góry