reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Witajcie kochane!!
Nie pisałam, bo cholernie głowa mnie boli do zerzygania.. :/
Sen tez nie pomaga, a przez ten ból nie mogę jeść.. :/

Słuchajcie dziewczyny byłam w aptece i tu mi kobietka poradziła tabletki paracetamol 200 mg (najlepiej dwie wziąć) trochę sie boję, ale kur*a tak boli, przepraszam za wyrażenie. :)

Magda trzymam mocno kciuki!!!!!!! &&&

Witajcie kochane!!
Nie pisałam, bo cholernie głowa mnie boli do zerzygania.. :/
Sen tez nie pomaga, a przez ten ból nie mogę jeść.. :/

Słuchajcie dziewczyny byłam w aptece i tu mi kobietka poradziła tabletki paracetamol 200 mg (najlepiej dwie wziąć) trochę sie boję, ale kur*a tak boli, przepraszam za wyrażenie. :)

Magda trzymam mocno kciuki!!!!!!! &&&

Kobiety w ciąży moga brac paracetamol, ale jak się boisz to wez jeden, jak masz to mozesz amol w skronie wetrzec

Domka12, dziękuje za szybką odpowiedz. Zaraz poszukam w apteczce czy mamy jeszcze amol. :)

Nawet byłam na spacerze, ale tylko na chwileczkę pomogło :)

Blue - moja sasiadka w ciąży brała paracetamol, ginekolog jej przepisał na migreny. Może jak się obawiasz to zadzwoń na dyzurna izbe przyjęć w Twoim mieście? Tam dostaniesz pewne info :)

Magda - trzymam kciuki. Napisz z samego rana co i jak :)

reklama
Inis - wzięłam jedną tabletkę. Dzięki że mi podpowiedziałaś. Trochę wyprzedziłam wcześniej i dzwoniłam do przychodni wieczornej (bo tu to albo do szpitala sie dodzwonię, albo do takiej przychodni co ma godziny otwarcia wieczorne) i mi powiedzieli ze mogę wziąć nawet dwie przy silnym bólu, ale wolałam tez Was zapytać. Wzięłam jedną.. I szukam tego amolu.. :)

Domka12 - kawa.. Może i bym wypiła..
W sumie mnie może bolec głowa bo wczoraj był ten huragan (53m/s - a bałam się jak głupia) u nas.. I może przez ten wiatr tak sie okropnie czuje.. :/

Inis - dokładnie, spać to ja nie mogłam chociaż na 20 min oko mi sie zamknęło.. A jak sie otworzyło, to znów mi sie żyjąc z bólu chciało.
A pulsuje tylko ten ból w lewej skroni.. Prawa skron jest posłuszna.. :)

Do góry