reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

Ewka - mój mąż zna mój nick od dawna i jak ja odchodzę od laptopa to zostawiam otwartą stronę normalnie żeby mi lista ostatnio aktualizowana nie przepadła on to widzi ,ale w sumie nie czyta , ostatni mu marudziłam bo mi zamknął kartę :wściekła/y: i musiałam szukać listy, jak miałam listę na kartce to pytał co to jest to mu powiedziałam ,że mam wątek na forum własny ,a to jest lista kobiet które się starają też , no to pytał co to jest @ , więc mu wytłumaczyłam i on nieraz mi patrzy przez ramię jak piszę ,czego nie lubię bo nie mogę się skupić wtedy więc go wyganiam wtedy bo chcę spokojnie pomyśleć sobie, i mój mąż wie np ,że tutaj wklejamy testy też jak się o tym dowiedział to stwierdził ,że on chce ze mną robić test żeby na pewno pierwszy wiedział on ,a nie moje staraczki :-D i w sumie to nie dopuszczam jedynie do czytania treści z grup prywatnych.

Wiesz co w sumie to może wyjść tak ,że co chwilę będziesz zmieniała nick bo może kiedyś tam coś dopatrzy się ,a nie wiem czy admini tak po prostu pozwalają na zmiany nicków co trochę ,z tego co wiem to trzeba do admina napisać , podpytaj Lisicę ona zmieniała.

reklama
kobietka22 wiesz co, trochę tego nie przemyślałam, jak zakładałam sobie konto bo tak do mnie wszyscy mówią, ale co ja jedna Ewka na świecie, u mnie tez zagląda przez ramię, i teraz też to robi ale odszedł mówi że, się nie patrzy, może masz rację.

ja tu gadu gadu ,a na 15 się umówiłam z mamą na mieście :szok: jak ten czas przy Was leci :szok: dobra idę sobie potem wpadnę i się pochwalę jak moje zakupy ;) trzymajcie się i do napisania ;)

Dobra wiadomość jest taka, że jak mam testy obok to już mnie mniej korci. Nie wiem czemu, chyba z powodu pewności, że mogę zrobić w każdej chwili jak mi się zachce. Za to mój powiedział, że jak mamy aż 11 testów to on też chce :-D HM!

Druga dobra wiadomość jest taka, że rozwaliłam odkurzacz (pękłam łączenie rur z końcówką) więc nie mam jak sprzątać :-D O JA BIEDNA :-D

Dobra wiadomość jest taka, że jak mam testy obok to już mnie mniej korci. Nie wiem czemu, chyba z powodu pewności, że mogę zrobić w każdej chwili jak mi się zachce. Za to mój powiedział, że jak mamy aż 11 testów to on też chce :-D HM!

Druga dobra wiadomość jest taka, że rozwaliłam odkurzacz (pękłam łączenie rur z końcówką) więc nie mam jak sprzątać :-D O JA BIEDNA :-D

Jak testy miałam obok to tez jakoś spokojniejsza byłam. :D

A co do odkurzacza, mogę Ci mój pożyczyć :D albo zainwestuj w szufelkę z miotełką.. Trudno kochana jak sama zepsułas to teraz się męcz. Bo jak by Twój zepsuł to bys mogła psioczyc i by musiał nowy Ci kupic. :o

Witam starczki i zafasolkowane :-D ja w domu tzw. home office, bo zdycham a jutro mam szkolenie wiec musze byc w pracy. Kochane wybaczcie mnie ze pytam, ale wy tak co miesiąc testy robicie? Pytam, bo ja tylko czekam na @ i tyle. Fakt we wrześniu coś mnie podkusiło i testy owulacyjne kupilam, ale to wszystko bo mimo, że niby owulacja itp. ale bez rezultatu.

Moze mikolaj nowy przyniesie:)
Albo moge uzyczyc jeden zestaw szufelki i zmiotki :p

Blue, my nie mamy zmiotki i szufelki :szok: Serio. Jakkolwiek dziwnie to brzmi to panele zawsze jeździmy odkurzaczem, z taką specjalną końcówką włosowo-silikonową. Niestety sama nie naprawię, więc teraz o ja biedna - będę musiała odpoczywać zamiast robić :-D tak mi źle ;) ;)

Anulka - no właśnie, jakby mi Mikołaj odkurzacz podarował to drugi Mikołaj podarowałby mojemu P deskę do prasowania :D jak w banku :)

Mizzah - ja robię test co miesiąc, tzn. tylko w zeszłym miesiącu bo teraz jestem w trakcie drugiego cyklu. Wcześniej to dawno temu, jak się bałam a nie starałam ;) Ale fakt faktem teraz kiedy oczekuję to nie mogę się powstrzymać. Myślę, że każda chciałaby wiedzieć jak najszybciej, żeby zwyczajnie wypuścić 'ciśnienie' z płuc i cieszyć się z Ukochanym. Nawet jak się podchodzi do tego na luzie (o co się staram) to i tak gdzieś w głowie marzy się o tej chwili, kiedy powie się swojemu facetowi "Kochanie, będziesz tatą". Przynajmniej ja tak mam :yes:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry