reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

reklama
w sensie ze 21.09-25.09?:) Ja powinnam dostac jakos 19-20, przy moich cyklach to max 21.09 powinna przyjsc czyli w pon. Dzis 24dc ale czuje sie totalnie nieciazowo, wiec pewnie nic z tego....:(

Owu miałam tydzień temu w sobotę, albo w piątek. Także tydzień temu. W sumie to na dobrą sprawę mógł się ewentualny zarodek nie zagnieździć. Do miesiączki jeszcze tydzień :p Nadzieja jeszcze jest :-) Dopóki nie ma małpy to wszystko możliwe.

Lui to w podobnym czasie mialysmy owu, u mnie byla w zeszly czwartek albo piatek, chociaz niektore kalendarze. pokazuja mi nawet sobote, ale w czwartek mialam mega klucie prawego jajnika wiec obstawiam ten czwartek/piatek i tak z wynika z mojego cyklu. No nic, jedziemy na tym samym wozku, trzeba czekac:(
Dobrze, ze nie mam w domu testu ciazowego bo przeciez juz bym leciala sikac na paleczke:D

O rany wszystkie prawie w tym samym czasie mamy termin @, ale beda jaja jak wszystkie tu wparujemy z upragnionymi kreseczkami:D super by bylo:))

justjestem bo ty sobie badasz? cholera a ja nie umiem tego sprawdzic, nie wiem jak to zrobic i gdzie "tego" szukac:/

reklama