reklama
karola1507
Podążając za marzeniami:)
Stan podgoraczkowy to nie jest jeszcze nic złego. Jeśli jesteś po ovu to temp może być podniesiona nawet ponad 37 stopni zależy od organizmu. A zawroty głowy to ja często miewam przy nagłym wstaniu z łóżka. Jeśli dalej źle się czujesz to odpoczywaj.
Wiem, wiem, napisałam to tylko dlatego bo myślałam, że to może ma znaczenie w związku z tym strasznym bólem w nocy.
Tutaj panikuje, ale mojemu też wszystko tłumacze tak jak wy mi tutaj. Nie mierzyłam wcześniej temp. i nie wiem jak wy się czujecie dziewczyny w drugiej fazie cyklu, ale ja temperaturę zmierzyłam tylko dlatego, że czuję się ciepła.
Tutaj panikuje, ale mojemu też wszystko tłumacze tak jak wy mi tutaj. Nie mierzyłam wcześniej temp. i nie wiem jak wy się czujecie dziewczyny w drugiej fazie cyklu, ale ja temperaturę zmierzyłam tylko dlatego, że czuję się ciepła.
karola1507
Podążając za marzeniami:)
Jeśli temp bedxie rosła to wtedy najlepiej zgłoś się do lekarza. Ja raz miałam taki ból jak ty opisalas. To była w 1 dc ale na szczęście przeszło.
Cześć dziewczyny
Dawno nie pisałam bo mieliśmy z mężem trochę na głowie, ale już jestem
Luska22, synek już ma się lepiej. Idą mu teraz ząbki i trochę marudny jest, jeść nie chce, spać nie chce, także przechodzimy chrzest bojowy A tu masz moje dane 26 lat, Kraków, 8 cs
PanaKotka, bardzo mi przykro, że ta wredna @ przyszła. Ja to sobie zawsze powtarzałam, że nowy cykl – nowe nadzieje. Na pewno doczekasz się swojego upragnionego cudu! Musisz w to mocno wierzyć. Być silna i się nie poddawać nigdy. A bierzesz już CLO?
Ja jutro lecę na usg żeby potwierdzić owu. Myślę, że po pregnylu była. Cały czas jajnik mnie bolał, a później jakby ręką odjął, do teraz zero bólu.
Luska22, synek już ma się lepiej. Idą mu teraz ząbki i trochę marudny jest, jeść nie chce, spać nie chce, także przechodzimy chrzest bojowy A tu masz moje dane 26 lat, Kraków, 8 cs
PanaKotka, bardzo mi przykro, że ta wredna @ przyszła. Ja to sobie zawsze powtarzałam, że nowy cykl – nowe nadzieje. Na pewno doczekasz się swojego upragnionego cudu! Musisz w to mocno wierzyć. Być silna i się nie poddawać nigdy. A bierzesz już CLO?
Ja jutro lecę na usg żeby potwierdzić owu. Myślę, że po pregnylu była. Cały czas jajnik mnie bolał, a później jakby ręką odjął, do teraz zero bólu.
Cześć dziewczyny
Podaj mi kiedy masz okres
reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
korci mnie żeby zatestowac i mieć z głowy ta niepewność...nie lubię jej :-(
gardło mnie dziś boli, zaczyna się taki okres przeziębień.
gardło mnie dziś boli, zaczyna się taki okres przeziębień.