reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

reklama
Stan podgoraczkowy to nie jest jeszcze nic złego. Jeśli jesteś po ovu to temp może być podniesiona nawet ponad 37 stopni zależy od organizmu. A zawroty głowy to ja często miewam przy nagłym wstaniu z łóżka. Jeśli dalej źle się czujesz to odpoczywaj.

Wiem, wiem, napisałam to tylko dlatego bo myślałam, że to może ma znaczenie w związku z tym strasznym bólem w nocy.
Tutaj panikuje, ale mojemu też wszystko tłumacze tak jak wy mi tutaj. Nie mierzyłam wcześniej temp. i nie wiem jak wy się czujecie dziewczyny w drugiej fazie cyklu, ale ja temperaturę zmierzyłam tylko dlatego, że czuję się ciepła.

A jak to jakieś zapalenie przydatków? Zaczęłam często siusiać..
Omg, chyba czas odejść od kompa bo sobie będę tak wkręcać i wkręcać i zaraz okaże się, że umierająca jestem. :szok:

Cześć dziewczyny

Dawno nie pisałam bo mieliśmy z mężem trochę na głowie, ale już jestem :p

Luska22, synek już ma się lepiej. Idą mu teraz ząbki i trochę marudny jest, jeść nie chce, spać nie chce, także przechodzimy chrzest bojowy :p A tu masz moje dane 26 lat, Kraków, 8 cs

PanaKotka, bardzo mi przykro, że ta wredna @ przyszła. Ja to sobie zawsze powtarzałam, że nowy cykl – nowe nadzieje. Na pewno doczekasz się swojego upragnionego cudu! Musisz w to mocno wierzyć. Być silna i się nie poddawać nigdy. A bierzesz już CLO?
Ja jutro lecę na usg żeby potwierdzić owu. Myślę, że po pregnylu była. Cały czas jajnik mnie bolał, a później jakby ręką odjął, do teraz zero bólu.

Cześć dziewczyny

Dawno nie pisałam bo mieliśmy z mężem trochę na głowie, ale już jestem :p

Luska22, synek już ma się lepiej. Idą mu teraz ząbki i trochę marudny jest, jeść nie chce, spać nie chce, także przechodzimy chrzest bojowy :p A tu masz moje dane 26 lat, Kraków, 8 cs

PanaKotka, bardzo mi przykro, że ta wredna @ przyszła. Ja to sobie zawsze powtarzałam, że nowy cykl – nowe nadzieje. Na pewno doczekasz się swojego upragnionego cudu! Musisz w to mocno wierzyć. Być silna i się nie poddawać nigdy. A bierzesz już CLO?
Ja jutro lecę na usg żeby potwierdzić owu. Myślę, że po pregnylu była. Cały czas jajnik mnie bolał, a później jakby ręką odjął, do teraz zero bólu.

Podaj mi kiedy masz okres

reklama
korci mnie żeby zatestowac i mieć z głowy ta niepewność...nie lubię jej :-(
gardło mnie dziś boli, zaczyna się taki okres przeziębień.