reklama
karola1507
Podążając za marzeniami:)
Czesc :-) Dziś z rana przywitała do mnie @. Luska możesz mnie wpisać normalnie. Termin następnej 03.10 Cieszyn.
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Ja mam za około 6-7 dni :-(
Julka89.89
Cudzie trwaj..
7 dni po owu.
Podaj mi kiedy masz okres
18.09
karola1507
Podążając za marzeniami:)
Cassiah nie jest źle. W moim przypadku dzisiejsza @ = wznowienie staranek :-)
Co do progesteron to ciężko powiedzieć. Bo ja miałam zrobić 18-22 dc tylko ze ja mam w miarę regularne cykle. Może to 7 dni po ovu dotyczy dziewczyn z nieregularnymi @. Nie wiem.
Tak w ogole to dziwnie skracają mi się cykle. Już drugi mam 26 dniowy.
Co do progesteron to ciężko powiedzieć. Bo ja miałam zrobić 18-22 dc tylko ze ja mam w miarę regularne cykle. Może to 7 dni po ovu dotyczy dziewczyn z nieregularnymi @. Nie wiem.
Cassiah nie jest źle. W moim przypadku dzisiejsza @ = wznowienie staranek :-)
Nowy cykl - nowe nadzieje !
Ja też muszę zrobić badanie progesteronu tylko nie wiem kiedy. Dzisiaj mam wizytę u gina to się dowiem ;p
reklama
Cassiah
Fanka BB :)
No wlasnie ja mam regularne cykle 28-dniowe ale w tym miesiacu robilam pierwszy raz testy owu i wyszlo ze mialam owu 12 dc. Ale wyczytalam ze owu moze w regularnym cyklu wysytapic miedzy 12-16 dc i to jest normalne i NIE WPLYWA TO NA DLUGOSC CYKLU. Wiec dlatego noe wiedzialam czy mam robic 21 dc czy 7dpo