reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

reklama
Dziewczyny, czy ktoras sie orientuje w badaniu progesteronu? Czy to musi byc 21 dc czy 7 dzien po owulacji? Bo u mnie to dwa rozne terminy :/

Karola przykro mi :(

Cassiah nie jest źle. W moim przypadku dzisiejsza @ = wznowienie staranek :-)

Co do progesteron to ciężko powiedzieć. Bo ja miałam zrobić 18-22 dc tylko ze ja mam w miarę regularne cykle. Może to 7 dni po ovu dotyczy dziewczyn z nieregularnymi @. Nie wiem.
Tak w ogole to dziwnie skracają mi się cykle. Już drugi mam 26 dniowy.

Cassiah nie jest źle. W moim przypadku dzisiejsza @ = wznowienie staranek :-)

Co do progesteron to ciężko powiedzieć. Bo ja miałam zrobić 18-22 dc tylko ze ja mam w miarę regularne cykle. Może to 7 dni po ovu dotyczy dziewczyn z nieregularnymi @. Nie wiem.
Tak w ogole to dziwnie skracają mi się cykle. Już drugi mam 26 dniowy.

Nowy cykl - nowe nadzieje ! :)

Ja też muszę zrobić badanie progesteronu tylko nie wiem kiedy. Dzisiaj mam wizytę u gina to się dowiem ;p

reklama
No wlasnie ja mam regularne cykle 28-dniowe ale w tym miesiacu robilam pierwszy raz testy owu i wyszlo ze mialam owu 12 dc. Ale wyczytalam ze owu moze w regularnym cyklu wysytapic miedzy 12-16 dc i to jest normalne i NIE WPLYWA TO NA DLUGOSC CYKLU. Wiec dlatego noe wiedzialam czy mam robic 21 dc czy 7dpo :)