reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

A jakimi lekami byłaś stymulowana?

Ciekawe co on tam wypatrzył, że taki zadowolony był :) Powinnaś być dobrej myśli. Od siebie dałaś już wszystko co mogłaś, teraz trzeba czekać co natura wymyśli :) Trzymam mocno kciuki za dwie kreseczki. Ja przed pierwszą ciążą to po owulacji nie mogłam usiedzieć na tyłku, bo ciągle myślałam czy się udało i czekałam .. :-)

reklama
Ja juz od jakiegos czasu raczej spokojnie podchodzę i teraz tez by tak było gdyby nie reakcja lekarza. ja nie byłam niczym stymulowana. to była moja owulacja bez wspomagaczy..a zapomnialam - zażywam bromergon na obnizenie prolaktyny.

Dziewczyny, a ja rozumiecie plamienia bo właśnie myślę czy ja tego nie mam. Mi nie od razu leci krew a najpierw plamienia a za 12-20 godzin już coś konkretnego.

Ja mam 1-2 dni brazowych plamien i dopiero nastepnego dnia potok krwi i bol brzucha. I dopiero tego dnia licze 1 dzien cyklu. To moze byc problem z prolaktyna lub progesteronem. Ja badalam prl ale mam w normie. Teraz bede szla na prog.

Bardzo duzo osob ma problemy z tarczyca... Skad to cholerstwo? Kiedys podobno tak nie bylo. To wszystko przez te chemie wstretna...

Cześć dziewczyny. Chyba wybiorę się dzisiaj do lekarza, tego nowego. Oczywiście powiem mu o stosowanej antykoncepcji i o tym, że zdecydowaliśmy się na dziecko. Powiedzcie mi teraz proszę o co mogę się go wypytać.
Chciałabym wiedzieć czy miałam owulacje, jak wygląda moje endo itp. Co jeszcze?

Nie do końca bo tak na prawdę nie wiem ile miałby trwać ten cykl. Staram się obserwować śluz i raz wydawało mi się, że był nieco inny, bardziej rozciągliwy, i kłuły mnie jajniki. Kłuł mnie prawy, ale wcześniej wydaje mi się, że kłuł mnie lewy. ;/ Teraz śluz raczej nie płodny.

reklama