reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

reklama
Hej dziewczyny :) to się wpasowałyśmy wszystkie trzy, bo mi dzisiaj też @ przyszła... Powinna jutro i nawet nadziei mi nie zrobiła, bo przyszła wcześniej... No cóż, może następny miesiąc będzie bardziej obfity w dobre informacje :tak:

Mi może się w końcu wszystko wyrównuje... Bo 1,2 lipiec mialam plamienia ale wliczylam to już jako okres... Dopiero 3go dostałam normalnego krwawienia. I zawsze miałam 28dniowe w dzień po pełni. Czyli jakby liczyć od tego 3go to okres przyszedł jak w zegareczku. Wieczorem siedziałam na balkonie popatrzylan na księżyc i pomyślałam "no okres przyjdzie jak ch..." i jest ;) mój tylko załamany chodzi. Czasami myślę że to on byłby lepsza mama niż ja :D

Karola ale miałaś pecha z tym szewcem, żeby akurat na takiego trafić. Współczuję ;(
Lusia trzymaj się dzielnie, na szczęście @ nie trwa długo, za chwilę będzie po bólu, a następna może już nie przyjdzie?
Faktycznie zgrałyście się z tym okresem, coś musi być w tej pełni... Ja chyba za niedługo do Was dołączę bo pobolewa mnie brzuch i piersi.
Pomarudzę jeszcze tylko, że w przyszłym tygodniu mają być rekordowe upały, które ciężko znoszę. A do tego mi dojdzie @ i we wtorek rwanie zęba. Zapowiada się super tydzień, nie ma co :/

reklama
A ja po ćwiczeniach. Udało mi sie dzisiaj przejsc caly sklapel. Teraz tylko utrwalic jeszcze z tydzien i potem wlaczyc inny trening zeby troche urozmaicic. Nie pomyślałam ze będzie mnie to tak cieszyć. Zawsze byłam Wielka przeciwniczka przemęczenia się. Ja niby mam dni płodne ale za bardzo nie wiem czy coś z nich będzie bo nie umiem w tym cyklu się określić dokładnie. Ostatnio bardzo ale to bardzo bolą mnie jajniki. Jak nigdy. Może te ćwiczenia tak na nie wpływają.
Falka U mnie też ciężki przyszły tydzień. Upały plus druga zmiana w pracy równa się jeszcze większe upały. No i ide się pokloc żeby zbadać progesteron i ft3 i 4.