reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

No właśnie ;) kuku to każdy umie sobie zrobić bez żadnej pomocy, a w ciążę zajsc to jakby było coś Nie normalnego i niewykonalnego przez ludzki organizm.
U mnie 3 dzien bez @, za to pojawił się mleczny śluz, ale nie jest gesty i uczucie jakbym miała lekkie zakwasy tak głęboko w podbrzuszu, prawie nie odczuwalne mulenie no i nieprzerwanie od soboty "ssanie" i ciche burczenie w żołądku. Postanowiłam ze w piątek zrobię test jeśli @ nadal nie będzie

reklama
Megi ja tak mialam w czerwcu tydzien @ mi sie sie spoznila mialam jechac po bozym ciele na bete a okres pojawil sie popoludniu w boze cialo dzis mam termin @ a tu cisza dzis tempka 37 ciekawe kiedy sie pojawi, ale postanowilam ide do gina prywatnie zapisze sie pod koniec tygodnia

No czekamy. Ja w styczniu dopiero jak zobaczyłam ze beta 0,10 to poleciało ze mnie ale wtedy byłam 2 dni po terminie. Najdłuższy cykl mialam 29dniowy także jutro powinna najpóźniej przyjsc @ nie przyjdzie to może się nawet na bete wybiorę.

Ja najdluzy jaki mialam to 31 dni taki mam raz na rok najdluzszy zazwyczaj 27 dni cykl plus minus 1 dzien

Witajcie ;-) jak u was mija dzień? Ale mi się czas dłuży do okresu, wydaje mi się, że juz wieki temu miałam a tu jeszcze 9 dni :-(

Julka wytrzymasz :) staraj się nie myśleć o tym. Mi też się dłuży tym bardziej ze nie wiem co tam się dzieje ale jeszcze trochę poczekam :)

Megi po wizycie u lekarza i jego stwierdzeniu raczej nie licze na ciążę, ale chcialabym zeby ju już @ przyszła i zacząć nowy cykl ;-)

reklama
A ja dziewczyny czekam na owu:-( juz dawno powinna być. W tamtym cyklu miałam 13 dnia a dziś juz 15 dzień cyklu a testy owu negatywne.Nie wiem co się dzieje. Jestem zła. Wygląda to jak cykl bezowulacyjny.

Poza tym dzień mija mi dosyć leniwie. W pracy jestem. Wczoraj mąż gadal ze znajoma i pytala kiedy ddziecko planujemy. Maz mówi ze jest w trakcie robienia a ona ze juz się pół roku stara i nic narazie.
Megi uważam tak jak ty. Juz sama zaczynam myśle ze zajście w ciążę jest chyba graniczące z cudem. Ja nie wiem jak te dziewczyny w ciąży to zrobiły bo ja nie potrafię chyba.