reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

My planujemy we wrześniu nad morze na kilka dni. Ale i tak będziemy w trakcie kuracji więc kicha:p

Siostra poleciła mi skalpel Ewy Chodakowskiej. Po 25 min wymieklam. Jestem mokrą jak szczur. Ale całkiem fajne i nie skomplikowane ćwiczenia. Muszę wziąć się za siebie.

reklama
Ooo matko jak mnie wszystko boli. Jutro z łóżka nie wstane:p
Ale jestem taka zadowolona z siebie jak nigdy. Czyżby te endorfiny zaczęły się uwalniac?
Ja też już nie mogę się doczekać urlopu. Kilka dni z M z dala od domu i problemów. Totalne odstresowanie.

Szczesliwa trzeba zacisnąć zęby. Ja tez 2 razy odpuszczalam. Ale kryzys jakoś przezwyciezylam, z ćwiczeniami zrobilam przerwę ale za to wtedy na basen chodziłam później znów wrocilam i jakoś się trzymam :)

reklama
Ewelinka a ja lubię na gory patrzeć. Chodzic po nich juz nie bardzo niestety. Ja jestem z tych co wola się opalac na plaży. Na wyjazd tez się bardzo cieszę. Oby tylko pogoda była, chociaż ze dwa dni.

Tez kiedyś cwiczylam z Ewa i chyba właśnie skalpel. Cwiczenia sa fajne ale juz nie mogłam patrzeć, ze ona się wcale nie meczy. Przestalan cwiczyc, przytylam pare kg i za nic w świecie nie mogę się zmotywowac żeby znowu zacząć ćwiczyć. Lubilam tez fitappy i zestawy natalii gacy.
Kurcze skoro wy potraficie znalezc czas to ja tez muszę. Mój największy problem to nogi:-/ reszta do przeżycia.