reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

reklama
Ewelinka, gratuluję :)
Karola, Julka, trzymam kciuki za wizyty i czekam na wieści :) Objęcie trafiły na fajnych lekarzy, którzy wam pomogą :)

Dziewczynki, zrobiłam dzisiaj LH, w 15dc przy 30 dniowych cyklach. Wyszło 7.97 i wydaje mi się, że to trochę za mało. Która zna się na poziomach LH?

PanaKotka ja sie co prawda nie znam, ale robilam Lh w 2dc i mialam 6,8. Przed owulacja powinno znacznie wzrosnąć, na mojej karcie są normy 14-95 dla okresu owulacyjnego. Masz takie cos na swojej? Może to oznacza, że już miałaś owulacje i Lh jest w fazie spadania albo owulka dopiero przyjdzie i lh jeszcze skoczy... Takie tam moje gdybania.

U siebie normę dla owulacyjnej mam od 8.7 do 73 z haczkiem. W poniedziałek powtórzę i zobaczę wynik. Ciężko uchwycić pik. No i obawiam się, że moje przypuszczenia się potwierdzą i nie ma owulacji po prostu... Ech :(

Może warto byłoby też progesteron machnąć, z tych 2 hormonów powinno już dać sie wywnioskować czy była owulacja czy nie.
W zasadzie to powinno sie badać krew przez kilka dni żeby uzyskać jasny obraz sytuacji. Ale kto ma na to kasę...

reklama
Ja miałam robione lh ale w 2 dc. nawet nie wiedziałam że się w 15 dc tez robi...
dziś kupiłam seksowną pizamkę żeby coś urozmaicić ;-)