Migduch, Cassiah a jeśli mogę spytać to czy chodźcie prywatnie do gina i czy jesteście zadowolone. Ja od 14 lat chodzę do tego samego lekarza w rejonie. Prowadził koleżance 2 ciążę ale ona zaszła bez problemu i ciąża tez bezproblematyczna była. I tak się zastanawiam czy nie szukać jakiegoś innego lekarza.
reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
siedzę z pieskiem przed tv, wcześniej zajmowałam się siostrzencem 9 miesięcznym ;-) mój będzie dopiero o 2 w nocy i pierwsza noc od tygodnia która przespi w nocy ;-)
justjestem
Moderatorka
Ja chodzę tylko prywatnie, nfz u nas to porażka... Chociaż mój przyjął mnie pierwszy raz na nfz w szpitalu, ale na wizytę u niego w przychodni na nfz czeka się pół roku.
Misia, ja chodzę do lekarza prywatnie. To już jest lekarz specjalizujący się w niepłodności. Prowadził mi ciążę, zajmował się mną przed ciążą i mam do niego zaufanie. Zawsze jest pod telefonem i nigdy złego słowa od niego nie usłyszałam. Niestety trochę jest drogi, ale mam nadzieje że z jego pomocą zajde w druga ciążę :-)
A tak w ogóle to dobry wieczór. Dzisiaj jakoś tak cały dzień mi smutno. Mój mi mówi, żebym się nie martwiła, a ja znowu się boje że to wszystko będzie tak długo trwało. Jutro o 7 rano mam wizytę u gina, a od niedzieli femare biorę.
A tak w ogóle to dobry wieczór. Dzisiaj jakoś tak cały dzień mi smutno. Mój mi mówi, żebym się nie martwiła, a ja znowu się boje że to wszystko będzie tak długo trwało. Jutro o 7 rano mam wizytę u gina, a od niedzieli femare biorę.
PanaKotka
Czekam, Skarbeczku :*
Lui, za smutanie, to bym Ci na miejscu Twojego faceta porządnie dupsko przetrzepała... Masz stymulację. Sama powiedziałaś, że w pierwszą ciążę zaszłaś na fali efektu odbicia, więc jeśli nie zajdziesz w czasie stymulacji, to zajdziesz w przerwie. Dziewczyno, masz już dzieciątko. Masz znacznie większą szansę w stosunku do nie-dzieciatych. Zobaczysz, wszystko będzie dobrze!!!! Uszy do góry, cyc do przodu i przed siebie. Nie oglądaj się na poprzedni cykl, nie trać celu z oczu. Czekamy na dobre wieści z jutrzejszej wizyty.
reklama
PanaKotka, ja wiem, że to wszystko jakoś będzie i że jestem w dużo lepszej sytuacji od Waszej, ale tak mi po prostu przykro było cały dzień. Zawsze tak miałam w pierwszy dzień miesiączki, ale dzisiaj jest nowy dzień i trzeba iść dalej.
Wróciłam teraz od gina i muszę Wam powiedzieć, że normalnie uwielbiam tego lekarza
Ja zawsze femare kupowałam 10 tabletek za 80 zł, a on mi dzisiaj dał prawdziwą czeską 80 zł za 30 tabletek. Jestem prawie 200 zł do przodu :-) No i jeszcze powiedział, że ma teraz dwie pacjentki, które teraz na tej femarze zaszły w ciążę, także nadziei narobił
Dzisiaj lecimy na wesele, jutro mamy poprawiny, to muszę się odstresowac!
Dziękuje za wszystkie dobre słowa :*
Wróciłam teraz od gina i muszę Wam powiedzieć, że normalnie uwielbiam tego lekarza
Dzisiaj lecimy na wesele, jutro mamy poprawiny, to muszę się odstresowac!
Dziękuje za wszystkie dobre słowa :*