reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

reklama
Hej dziewczyny. Trzymam kciuki za wasze tesciki. Mnie okrutnie mecza cholerne bole przy @ i cos mi sie poprzestawialo. Zawsze cykl mialam regularny a ostatnio jakies wahania ale to raczej stres w pracy daje o sobie znac.

Ja płacze jak głupia. w sumie nie wiem dlaczegi, już się pogodzilam ze się nie udało. tylko przyjaciółka mi napisała ze się kochała w dni płodne i teraz 6 dni po plami, podejrzewa ze to może zagniezdzenie być i to byłaby wpadka.. życie jest niesprawiedliwe.

Julka jesli swiadomie kochala sie w dni plodne to nie nazwalabym tego wpadka! Nie obrazaj wpadek ;)

Dziewczynki jeszcze nie zakladajcie czarnych scenariuszy dopoki nie macie @, poki ich nie ma to jest nadzieja :) A czasem nawet i @ nie oznacza ze ciazy nie ma! :) Trzymam kciuki za wzystkie ktorym sie termin zbliza! :) :*

Zgadzam sie. Czesto jest tak ze ci co chca to nie moga a inni co nie chca zaluczaja wpadki. Ja tez mam taka sytuacje po sasiedzku. Kumpela jest w 4 tc raczej ze szczescia nie skacze.

Ale się popłakałam. czasem po takiej rozpaczy przychodzą lepsze dni. juzjestem ja mam biały przed okresem. chociaż teraz miałam bardziej sucho.

Ja mam sluz praktycznie caly miesiac, od owu do okresu jest bialy i gesty, a po @ zaczyna sie wodnisty a za chwile ciagnacy. Praktycznie zawsze mam tam mokro :p

Juleczka nie płakusiaj! I Ty tego doczekasz! A moze nawet juz doczekalas :) Kciuki!

reklama