reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

reklama
Nie no Kaana, to nie tak, owu biologiczna moze zyc swoim zyciem, po prostu wierzac w cykl Jonasa podwajasz swoje szanse:D tylko dlaczego ku*wa to tyle trwa i jeszcze wszystkie nie pozaciazaly??? hahaha:)

A w ogole to powiem wam, ze wydaje mi sie ze nic z tego nie bedzie w tym cyklu, juz nawet sie nie nastawiam mimo ze do terminu @ mam jeszcze tydzien....po prostu powinny mnie juz bolec cycki tak jak bylo poprzednim razem a nie bola. o.
to z kolei moja historia :D

Padne chyba, jeden dzień mnie nie było i co tu się dzieje ja się pytam? Witam się serdecznie z nowymi osobami w tym wątku choć już Was troszkę znam :) no i witam PanaKotka juz się martwilam. Jestem na wsi u rodziny i dowyedzielam się ze kuzyna zona jest w ciąży. Tylko na nią spojrzałam jak weszła do pokoju i juz wiedziałam. Zaskoczyli w pierwszym cyklu. A okres miała dwa dni przede mną 14.08. Cykle ma 21 dni to już tydzień temu wiedziała. No szok.

misia12 kurde....no ta historia znowu mi pokazala, ze wszyscy wokol pyk i sa wciazy, super szczesliwi, za pierwszym razem sie udalo a my sie dwoimy i troimy i dupa, moze naprawde trzeba sie wyluzowac :/

Karola1507 poradzilas sobie? Kiedy masz owu ksiezycowa?:D

reklama
Nie no sprawdza sie, nie doczytalas dokladnie. Masz po prostu dwie owulacje(tak uwaza Jonas) ale najwieksze szanse sa wtedy gdy one sie pokrywaja. Takze trzeba probowac i wtedy i wtedy, w sumie co szkodzi probowac?:p Mysle, ze maran ma racje mowiac ze to pewnie tak jak te wrozby chinskie itd ale skoro i tak sie staramy to fajnie potestowac rozne metody;)))