reklama
migduch
Fanka BB :)
A w ogole to powiem wam, ze wydaje mi sie ze nic z tego nie bedzie w tym cyklu, juz nawet sie nie nastawiam mimo ze do terminu @ mam jeszcze tydzien....po prostu powinny mnie juz bolec cycki tak jak bylo poprzednim razem a nie bola. o.
to z kolei moja historia
to z kolei moja historia
karola1507
Podążając za marzeniami:)
Albo jestem jakas tempa albo nie wiem. Nie umiem sobie poradzic z tym programem.
karola1507
Ok. Już kumam
Padne chyba, jeden dzień mnie nie było i co tu się dzieje ja się pytam? Witam się serdecznie z nowymi osobami w tym wątku choć już Was troszkę znam no i witam PanaKotka juz się martwilam. Jestem na wsi u rodziny i dowyedzielam się ze kuzyna zona jest w ciąży. Tylko na nią spojrzałam jak weszła do pokoju i juz wiedziałam. Zaskoczyli w pierwszym cyklu. A okres miała dwa dni przede mną 14.08. Cykle ma 21 dni to już tydzień temu wiedziała. No szok.
migduch
misia12 kurde....no ta historia znowu mi pokazala, ze wszyscy wokol pyk i sa wciazy, super szczesliwi, za pierwszym razem sie udalo a my sie dwoimy i troimy i dupa, moze naprawde trzeba sie wyluzowac :/
Karola1507 poradzilas sobie? Kiedy masz owu ksiezycowa?
Karola1507 poradzilas sobie? Kiedy masz owu ksiezycowa?
karola1507
Dałam radę ale ni chu chu nie schodzi się z biologiczną. Ostatnia owu księżycowa wypadala na 05. 09 a @ dostałam 07, 09. U mnie się to nie sprawdza.
reklama
migduch
Nie no sprawdza sie, nie doczytalas dokladnie. Masz po prostu dwie owulacje(tak uwaza Jonas) ale najwieksze szanse sa wtedy gdy one sie pokrywaja. Takze trzeba probowac i wtedy i wtedy, w sumie co szkodzi probowac? Mysle, ze maran ma racje mowiac ze to pewnie tak jak te wrozby chinskie itd ale skoro i tak sie staramy to fajnie potestowac rozne metody))