reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

reklama
Może bym tak myślała.. al dzisiaj jest mój 28dc, zalożyłam, że ten cykl będzie trwał jakieś 33+, ale datę następnej @ podałam jak dla cyklu 37.
Pchałam paluchy tam gdzie nie trzeba i wydaje mi się, że szyjka to w ogóle nie ciążowa. I coraz bardziej zaczynam wierzyć, że to jednak były torbiele, a nie ciałko żółte

A ja juz przestałam się zastanawiać. od nowego cyklu przechodzę na diete, dużo ryżu, kurczaka, brokuł, chudego serka, jajek i ciemnego pieczywa ;-) skoro nie mogę zajść w ciążę to przynajmniej schudnę parę kg. fajnie by było spaść taj 5kg..;-)

A ja sobie wymyśliłam cudowną historię! Z czartku na piątek (3/4) okropnie w nocy bolał mnie jajnik, ale to okropnie. Teraz tak patrzę, że kalendarzyk wyliczył mi na te dni właśnie owu (jaja by były gdyby to była prawda), w pon byłam u gina i powiedział, że to może być torbielowate ciałko żółte bo na torbiele to jednak są za małe. W 25 dc czyli, gdyby ten ból oznaczał owu w 5 dpo, progesteron wyniósł 8, więc wcale nie musiał być niski tylko jeszcze nie osiągnął swojej najwyższej wartości...
Więc może, może..
Postawcie mnie na ziemie jak coś ;D

A ja myślę ze będziemy tu mieć wysyp kreseczek :-) aż tyle Was teraz powinno testować :p

Migduch, u mnie nic nowego. Ciągle się staramy i czekamy na efekty. Trochę już się przebadalismy i dzięki Bogu narazie wszystko dobrze. Mam do Ciebie prośbę. Pamiętam ze kiedyś liczylas ta księżycowa owulacji :p obliczysz dla mnie?

reklama