reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

reklama
Jezu, dziewczyny! To ja jadę do waszych ginów! Za takie pieniądze, to ja co drugi dzień będę w gabinecie!!! Normalnie przeprowadzam się? Nie ma któraś pokoju do wynajęcia?

Lusia, czemu chcesz już na in vitro jechać? Czemu od razu taki scenariusz zakładasz?

Cytrynka, ja to się trochę dziwię lekarzom, którzy tak ryzykują. Ja bym się bała brać odpowiedzialność (choć w sumie jaka to odpowiedzialność, skoro w polsce nie uznaje się nawet oczywistych błędów lekarzy typu szmata czy metalowe narzędzia zostawione podczas operacji) za to, że np możesz mieć torbiele i się z tym męczyć, w najlepszym przypadku. Może cofnij się do niego po pregnyl? Nie jest jakiś kosmicznie drogi, kosztuje koło 20zł, a mnie wydaje się, że jest bezpieczniej. Szczególnie, że masz być 3 miesiące stymulowana bez nadzoru jakiegokolwiek...

On mówił, że to nie musi pomóc i może coś się dziać, ale ja jestem taka, że tylko zapytałam czy mnie zabije. Powiedział, że nie, to ja prosto z mostu mu, że co nie zabije to wzmocni.

Zajrzalam wtedy pobierznie na bb i nie zalapalam a ze gotowalam zupe to nie zalatalam dopiero teraz jak siadlam

Ja nie mam nic Ci za złe :)

Lusia nie poddawaj się. To przez to ze jesteś przed @. Za parę dni Ci minie, hormony szaleją dlatego takie głupoty Ci do głowy przychodzą :)

Zle napisalam wybacz :* pamietaj ze Ty nas tu wszystkie ściągnęłas i Ty nas trzymasz w grupie. Nie możesz się poddawać :) jeśli jest Ci potrzebny odpoczynek rozumiemy, zrób sobie miesiąc przerwy zajmij głowę czym innym a my to bedziemy czekać na Ciebie. Ale nie poddawaj się bo dołek jest chwilowy. Jeszcze się z niego będziesz smiac trzy. A jak maleństwo na rekach

reklama