reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

Fajnie kotka ze rusza do przodu ;-) trzymam kciuki za was dziewczyny. ja nie wiem w jakim dniu cyklu jestem, czy przed czy po owu. cały czas wydaje mi się śluz płodny a monitoring mam mieć i nie wiem kiedy dzwonić do lekarza.. chyba na poniedziałek albo sobotę. przez ten wyjazd wszystko się poprzestawialo.

reklama
A to mój dziwaczny wykres temperatury.

Załączniki

• wp_ss_20150819_0001.jpg
    wp_ss_20150819_0001.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 44
Widzę dziewczęta,że wszystkie do przodu. Trzymam za was kciuki!!
Więc rozumiem, że 27 najwcześniejsze testowanie? ;) Czy ktoś testuje szybciej?
Ja właśnie po @, teraz tylko pozostaje pytanie czy w ogóle będę miała owulację.

Dziewczynki, ja też jestem zadowolona. I jestem happy, że lęki na nfz, badania na NFZ i wgl jakoś zadowolona jestem. Szkoda, że w ośrodku zdrowia, w poradni nie ma usg. Gdyby było, to nie musiałabym szukać gina z usgni monitoring na NFZ bym miała... Fajny ten gin, że tak dużo chcę pomóc.

Kaana, jeśli chcesz wiedzieć czy masz owu, to mi kazano testy owu robić i progesteron na 7 dni przed kolejną miesiączka.

Ostatnia edycja:
Super, dziewczyny, Was się czyta. PanaKotka w końcu się uśmiecha, akurat dobry humor sprzyja poczęciu :)

Kaana, a czemu uważasz, że nie będziesz miała owulacji czy możesz jej nie mieć?

Ja planuję wytrzymać do 27.08, jak będzie okres pewnie już dzień przed będę miała jakieś plamienia. Nie ukrywam, że w głowie mi się kręci udało się czy nie, ale nie chcę się nakręcać.

Trzeba 100 tanich testów kupić na allegro i testować w nieskończoność :-D

Julka, a robisz testy owulacyjne?

Nic za bardzo nie rozumiem w waszych wykresach, pomiar t to dla mnie ciemny las :baffled:

reklama
Dziewczyny, widzę, że coś tam działacie w domu :happy: Nie wszystkie pracujecie?

Ja za bardzo na nic nie mam czasu...macierzyński to dla mnie będzie ratunek :-D