reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

Przecież on was kocha, na pewno kocha najbardziej na świecie i zrobi wszystko abyście były szczęśliwe. Tylko musi wiedzieć co ma robić. Nie jest przecież jasnowidzem i nie czyta Ci w myślach. A skoro nie wie co ma robić, bo o tym nie rozmawiacie, to postępuje według zaprogramowanego schematu wyniesionego z domu. Wgraj waszej rodzinie nowy program :)

reklama
No właśnie o to chodzi! Reset, to np Twoja wyprowadzka. Zerwanie ze starym schematem i stworzenie miejsca na nowe, lepsze.

Myślę, że doskonale rozumiesz o co mi chodzi i co mam na myśli. Teraz wszystko leży wyłącznie w Twoich rękach. Będę trzymać za ciebie mega mocno kciuki i mam nadzieję, że odważysz się zacząć zmiany.

Ewix, wydaje Ci się. Po prostu przechodziłam podobną sytuację i nie mogę patrzeć na to, jak kobiety męczą siebie i swoje dzieci tkwiąc w związkach, które je unieszczęśliwiają i nic nie robiąc by cokolwiek zmienić. Mamy wpływ na to, jak wygląda nasze życie. Nikt inny za nas go nie przeżyje.

reklama