buterrfly
Fanka BB :)
A , bo Ty na mnie czekasz hahah [emoji12]Za 10 lat haha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A , bo Ty na mnie czekasz hahah [emoji12]Za 10 lat haha
A kiedy @ ?
A lekarz jakoś skomentował Twoją prolaktynę ? Niestety nie wiem ile powinna wynosić prolaktyna odpowiednia dla starających się, ale kiedyś coś słyszłam, że 10 .. Ale nie jestem pewna23 wrzesień.
Zastanawiam się czy zrobić sobie jeszcze jakieś inne badania z krwi.
Na razie mam zrobioną mofrologię, próby wątrobowe, AMH, cholesterol, cukier. Wszystko w normie. Kilka miesięcy temu badałam prolaktynę i wyszła dość wysoko, ale w normie. Nie wiem czy jest sens ją powtarzać?
Możesz jak najbardziej powtórzyć prolaktyne jeśli zastanawiasz się czy nie wzrosła.Prolaktyna 19,7 przy normie laboratoryjnej od 4,8-23,3, zatem w normie. Z tym, że to wynik sprzed roku, ale ten czas pędzi, myślałam, że to badanie robiłam z kilka miesięcy temu.
Progesteron bada się w II fazie cyklu, tak?
Mi kazali proga zrobic miedzy 22 dc a 25 dc...Prolaktyna 19,7 przy normie laboratoryjnej od 4,8-23,3, zatem w normie. Z tym, że to wynik sprzed roku, ale ten czas pędzi, myślałam, że to badanie robiłam z kilka miesięcy temu.
Progesteron bada się w II fazie cyklu, tak?