Casablanca1234
Fanka BB :)
Dziewczyny. Jaka jest szansa na zajście w ciążę w dni plodne ale nie w Owulacje?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będziemy działać i dalej próbowaćU mnie gin zawsze mówił. że po odstawieniu można się starać od razu w pierwszym cyklu.
Kup sobie najlepiej paski owulacyjne i sprawdzaj sobie kiedy masz ja uzywalam i wiedziałam kiedy wypada, a często jest ze albo jest później albo wcześniejBędziemy działać i dalej próbować
Apka może się pomylić co do owulacji, bo automatycznie ją wylicza. Kup sobie paski owulacyjne, to cię raczej nie zawiedzie@olka11135 Używam apki ktora przy pierwszej ciąży mnie nie zawiodła. Flo
Tak zrobię dziekuje za podpowiedźApka może się pomylić co do owulacji, bo automatycznie ją wylicza. Kup sobie paski owulacyjne, to cię raczej nie zawiedzie
@olka11135 Używam apki ktora przy pierwszej ciąży mnie nie zawiodła. Flo
Ja ma miesiaczki tak mniej wiecej co 26 dni nie mam az takich szalenstw jak u Ciebie Ok. Kupuje te paski bo to nie ma innego sensu !dziękiAplikacje działają tylko na statystce - szczególnie, że Twoje cykle owszem były regularne, książkowe bo był hormonalne na anty. Moje cykle też na anty są książkowe no bo jakie mają być, a bez anty mam okres raz na 3 miesiące więc zaczynam leczenie i szukanie o co chodzi. I z ciekawostek - mam 3 różne aplikacje w tym właśnie FLO i każda pokazuje mi owu w innym momencie (oczywiście zakładając wpisanie tylko długości cykli, a nie temperatury, śluzu czy testów owulacyjnych). I nie są to różnice typu jeden dzień. Szczerze mówiąc FLO mi najgorzej pokazuje bo i tak sobie uznało, że cykl powinnam mieć 30 dniowy (a od 2 lat nie miałam krótszego niż 54 dni), a większość po 90-100) i co za tym idzie owu mi wyliczyło na 31 października, a np. inna apka na 7 grudnia