Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ja tylko dodam, że zdrowa para ma rok na zajście w ciążę. W tym ok 30% szans w każdym cyklu, tak więc nie bądź rozczarowana kiedy się nie uda czego Ci oczywiście nie życzę.Hej mamuśki.
Staramy się właśnie o dziecko i stąd moje ciekawskie pytanie , ile trwaly Wasze starania??? Tylko w dni płodne?
Pozdrawiam serdecznie
Nie poddam się hehemoże to będzie szczęśliwy miesiąc, dawaj znać a jak nie to się nie załamuj tylko na spokojnie próbujcie dalej . Wiem że łatwo to napisać ale nerwy też przy staraniach nie pomogą. Trzymam kciuki
Będę wytrwale próbowaćTo ja tylko dodam, że zdrowa para ma rok na zajście w ciążę. W tym ok 30% szans w każdym cyklu, tak więc nie bądź rozczarowana kiedy się nie uda czego Ci oczywiście nie życzę.
Ważne też ile masz lat, po 30 wolniej idzie ;-) o pierwsza ciążę prawie rok (poronienie), potem udało się po 10 miesiącach i to w 7 dniu cyklu ! Także szok (a mam regularne cykle).Będę wytrwale próbować
No to ja do większości pięknych historii o zajściu pomiędzy 2 a 5 cs dołożę łyżkę dziegciu.Hej mamuśki.
Staramy się właśnie o dziecko i stąd moje ciekawskie pytanie , ile trwaly Wasze starania??? Tylko w dni płodne?
Pozdrawiam serdecznie
Pierwsza ciąża w pierwszym cyklu po odstawieniu antykoncepcji seksu dużoHej mamuśki.
Pozdrawiam serdecznie
Ja właśnie swierzo po 30Nam się udało w 9 cyklu. To był tez pierwszy cykl kiedy użyłam testów owulacyjnych.
Pierwsza ciąża (aktualnie 27tc ) i oboje zaraz po 30