Drogie mamy starające się o drugie i kolejne maluszki. Jakie są wasze doświadczenia ze staraniami przy kp? Mam coreczkę 15 mc, nie chcę kończyć karmienia, a z mężem staramy się o drugiego malucha. Okresu nie mam, ginekolog kazała zakończyć karmienie i wybrać co jest ważniejsze, czy karmienie czy druga ciąża. Na zakończenie karmienia nie jestem gotowa ani ja ani córeczka. Z drugiej strony czytałam o mamach karmiących nawet będąc w kolejnej ciazy i potem w tandemie... już mam mętlik w głowie.
Wiem oczywiście, że organizm każdej z nas jest inny i płodność powraca inaczej, nie oczekuje jakiekś zlotej recepty, ale chciałam poczytać o Waszych doświadczeniach związanych ze staraniami i kp, czy coś wam pomogło, czy w grę wchodzi jedynie odstawienie lub po prostu czekanie na szczęśliwy traf.
Pozdrawiam serdecznie
Wiem oczywiście, że organizm każdej z nas jest inny i płodność powraca inaczej, nie oczekuje jakiekś zlotej recepty, ale chciałam poczytać o Waszych doświadczeniach związanych ze staraniami i kp, czy coś wam pomogło, czy w grę wchodzi jedynie odstawienie lub po prostu czekanie na szczęśliwy traf.
Pozdrawiam serdecznie