reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania i wsparcie po ciazy biochemicznej

reklama
Ja w tamtym miesiacu miałam dziwne wyniki bety. Zawsze wychodziło mniej niż 1.2, a wyszło 3.7, za 2 dni 5,7, i za kolejne 2 dni 2.4.. i przyszło krwawienie. 🤔

Teraz za tydzień około ma być owulacja, mam cykle nieregularne, dlatego robię testy owu. Do tego chora jestem i biorę antybiotyk. I ciekawe jak to będzie..

Daj koniecznie znać jak się sytuacja rozwija. Wierzę, że będzie dobrze 🙏 Nie chcesz zbadać też progesteronu??
Zrobiłam dziś progesteron betę i tsh. Wyniki będą po 14 . A to test z dzisiaj :)

Załączniki

• 20200914_090011.jpg
    20200914_090011.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 189
Ja w tamtym miesiacu miałam dziwne wyniki bety. Zawsze wychodziło mniej niż 1.2, a wyszło 3.7, za 2 dni 5,7, i za kolejne 2 dni 2.4.. i przyszło krwawienie. 🤔

Teraz za tydzień około ma być owulacja, mam cykle nieregularne, dlatego robię testy owu. Do tego chora jestem i biorę antybiotyk. I ciekawe jak to będzie..
Czyli jedziemy na jednym wózku bo ja też przed owu jakiś tydzień. Jak długo jeszcze masz przyjmować antybiotyk??

Dziewczyny myślicie że dzisiejszy test owulacyjny jest już pozytywny?

Załączniki

• IMG_20200914_135436.jpg
    IMG_20200914_135436.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 150
  • IMG_20200914_135429.jpg
    IMG_20200914_135429.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 156
hejka wszystkim
Ja swoją pierwszą ciążę poroniłam w maju, w 10 tyg dowiedziałam się że płód przestał się rozwijać na 6,5tyg.
odczekaliśmy miesiąc i teraz w sierpniu znowu ciąża ale biochemiczna najpierw beta 69 po dwóch dniach 170 a potem już marny przyrost aż w końcu spadek.. (byłam na duphastonie..)
Teraz czekam na owu ale testy caly czas ujemne.. takze zaczynamy od nowa...

reklama
nie wiem czemu tak wcześnie w tym miesiącu, ostatnio miałam testy pozytywne w 17 dniu a tu 10 :) będziemy działać i zobaczymy