reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania i wsparcie po ciazy biochemicznej

o kurde o tym nie slyszalam 🤣🤣kolezanka mowila ze miala taka sytuacje jak ja.. ale cos nie chce mi siw wierzyc ze z testu pokazalo a z krwi nie , w kazdym razie jest postep bo nie plakalam.. jest przykro ale na luzie nie ma to nie ma trudno kiedys bedzie . ten test dal mi nadzieje ktora juz stracilam , wszyscy dookola zachodzia , rodza lub wychowuja.. z moich kilku bliskich kolezanek , niestety, zostalam tylko ja . To nie tak ze ja chce dzidzie bo one maja.. poprsotu kocham partnera obydwoje mamy juz swoj czas moj ma 31 lat ja 28 skonczone. Czuje ze chce mam instynkt .
Mam tak samo. Pozostaje nam cierpliwie czekać na swoje dzidziutki... A na pewno warto!!!

reklama
Witajcie. Ja w czerwcu przeszłam przez biochemiczną. W 5t5d. Dwa dni wcześniej dowiedziałam się że jestem w ciąży beta wyniosła 48. 10 dni po terminie @. Niestety nie zdążyłam na wizytę do lekarza bo zaczęłam krwawić.
Wczoraj na teście (dzień przed @) zobaczyłam drugą bladą kreskę. Cieszyłam się choć z dużym dystansem. A dziś zastanawiam się czy to nie znów to samo czy w czerwcu.
Pewnie zrobię jutro jeszcze jeden test, i zrobię też bete. Razem z przyrostem w środę. Obawiam się bardzo.
A i w tym cyklu od owu też jadłam codziennie po dwa plastry ananasa :)

Witajcie. Ja w czerwcu przeszłam przez biochemiczną. W 5t5d. Dwa dni wcześniej dowiedziałam się że jestem w ciąży beta wyniosła 48. 10 dni po terminie @. Niestety nie zdążyłam na wizytę do lekarza bo zaczęłam krwawić.
Wczoraj na teście (dzień przed @) zobaczyłam drugą bladą kreskę. Cieszyłam się choć z dużym dystansem. A dziś zastanawiam się czy to nie znów to samo czy w czerwcu.
Pewnie zrobię jutro jeszcze jeden test, i zrobię też bete. Razem z przyrostem w środę. Obawiam się bardzo.

Daj koniecznie znać jak się sytuacja rozwija. Wierzę, że będzie dobrze 🙏 Nie chcesz zbadać też progesteronu??

Daj koniecznie znać jak się sytuacja rozwija. Wierzę, że będzie dobrze 🙏 Nie chcesz zbadać też progesteronu??
Pewnie że dam znać:) ja też głęboko w to wierzę. Od dziś już biorę duphaston 2x dziennie acard i clexane. Wydaje mi się że nie potrzebuje w tej sytuacji badań progesteron.
Jutro też będę się kontaktować z moim ginekologiem. Zobaczę co mi powie i czy coś zaleci.

Hej, ja też miałam biochemiczną, 12 dpo beta 13,7, po dwóch dniach 27,4, czyli niby przyrost prawidłowy. Po tygodniu zaczęłam krwawić i w ten dzień beta 24... Teraz jestem w 18dc, 2 dpo, byłam na usg, był ładny pęcherzyk i nawet czułam owulację jak nigdy 😁 Pozostaje tylko czekać. Aha, i w tym cyklu udanym jadłam ananasa, zaczęłam na następny dzień po pozytywnym teściu owu i jadłam przez 5 kolejnych dni, podzieliłam sobie całego ananasa ze środkiem na 5 części 🍍

Hej, ja też miałam biochemiczną, 12 dpo beta 13,7, po dwóch dniach 27,4, czyli niby przyrost prawidłowy. Po tygodniu zaczęłam krwawić i w ten dzień beta 24... Teraz jestem w 18dc, 2 dpo, byłam na usg, był ładny pęcherzyk i nawet czułam owulację jak nigdy 😁 Pozostaje tylko czekać. Aha, i w tym cyklu udanym jadłam ananasa, zaczęłam na następny dzień po pozytywnym teściu owu i jadłam przez 5 kolejnych dni, podzieliłam sobie całego ananasa ze środkiem na 5 części 🍍
Hej hej! A biochemiczna kiedy była? Kolejna ananasowa historia 🙈 coś w tym musi być Trzymam kciuki ❤️❤️❤️

reklama