reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania i wsparcie po ciazy biochemicznej

reklama
Ja dzis mialam wizyte, niestety jeszcze nie było widać pecherzyka i lekarz nie dał mi nic na podtrzymanie ponieważ stwierdził że do czasu aż pecherzyk nie będzie widoczny w macicy, może być ciaza pozamaciczna i wspomagacze mogłyby tylko zaszkodzić.
Właśnie jutro umówić się chce do lekarza, żeby przy ew ciąży dał coś na podtrzymanie i sam spojrzał na wyniki. I beta też niedługo [emoji110]

Ja dzis mialam wizyte, niestety jeszcze nie było widać pecherzyka i lekarz nie dał mi nic na podtrzymanie ponieważ stwierdził że do czasu aż pecherzyk nie będzie widoczny w macicy, może być ciaza pozamaciczna i wspomagacze mogłyby tylko zaszkodzić.
Rozumiem, ja po prostu nie chciałabym żeby znowu mnie spotkała biochemiczna więc wolę ten progesteron skonsultować.. Kiedy idziesz na kolejną wizytę?

Właśnie jutro umówić się chce do lekarza, żeby przy ew ciąży dał coś na podtrzymanie i sam spojrzał na wyniki. I beta też niedługo [emoji110]
Ogólnie może być jeszcze za wcześnie, żeby lekarz coś zobaczył. W przyszłym tygodniu już prędzej powinni być coś widać 😉

Tez jestem bo biochemicznej ale powiedział że na ten moment nie możemy narazie nic zrobić. W czwartek mam powtórzyć bete i odezwać się do niego z wynikiem wtedy ustalimy co dalej :)
Rozumiem, ja po prostu nie chciałabym żeby znowu mnie spotkała biochemiczna więc wolę ten progesteron skonsultować.. Kiedy idziesz na kolejną wizytę?

A ja nie wiem, co myśleć.. wczoraj rano mialam małe plamienie, w nocy zrobiłam test i wyszła bladziutka kreska. Dziś rano myślałam, że dostałam okres, ale to znowu było plamienie.. 1dc wypada jutro. Nigdy tak nie miałam, zawsze 1dc jest u mnie najcięższy, jeśli chodzi o krwawienie...

Moze cos jest na rzeczy..
A ja nie wiem, co myśleć.. wczoraj rano mialam małe plamienie, w nocy zrobiłam test i wyszła bladziutka kreska. Dziś rano myślałam, że dostałam okres, ale to znowu było plamienie.. 1dc wypada jutro. Nigdy tak nie miałam, zawsze 1dc jest u mnie najcięższy, jeśli chodzi o krwawienie...

reklama