reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania , dolki a co z partnerem?

reklama
UWAGA - KONKURS :-D:-D:-D

Oglaszam konkurs, na najbardziej absurdalne pytanie dotyczace tematyki ciazy. Najwyzej beda oceniane autentyczne pytania ( + link do strony) ale tworczosc wlasna jest jak najbardziej mile widziana - czasem fikcja przewyzsza rzeczywistosc :-D:-D

A to kilka przykladow :

"W piątek wzięłam pierwszą tabletkę. W sobotę miałam przytulanko. W niedzielę zapomniałam pigułki (spóźnienie wynosiło równe 24 h), wzięłam w poniedziałek dwie. We wtorek poczułam silny ostry ból w podbrzuszu po lewej stronie, który koleżanki zdaje się opisują jako ból owulacyjny. We wtorek wieczorem, czy w środę, po podmyciu się wytarłam się nie swoim ręcznikiem, tylko wujka.
Proszę, powiedzcie mi, że nie mogłam zajść w ciążę z ręcznikiem! Jak to napisałam to widzę że to absurd, ale tkwi we mnie ten kretyński lęk i nie mogę się go pozbyć :(((
"

"No wiec...mialem ostatnio dziwna sytuacja...o ktorej opowiedzialem nielicznym i tak naprawde nic sie nie dowiedzialem...Wiec...bylem ostatnio ze swoja dziewczyna i ona bawila sie moim penisem...Oczywiscie skonczylo sie to tak ze dostalem orgazmu spuszczajac sie obok niej...I mialem troszke ubrudzone sperma palec...Po godzinie postanowilem zrobic jej palcowke no i stad moje pytanie...Czy mozliwe zeby ona byla w ciazy ? Ile w koncu te plemniki zyja poza organizmem zywym ? (Wszedzie na forach pisza co innego)
P.S. Dodam ze dziewczyna byla dziewica jesli to ma jakies znaczenie...Prosze oszybko odpowiedz...Z gory dziekuje...
"

"Czy bezpieczne jest pranie razem męskiej i damskiej bielizny? Otóż mam problem. Moim problemem jest obawa przed łącznym praniem (np. w jednej misce, czy tez pralce) bielizny męskiej i damskiej. Boję się, że obecne na męskich slipkach plemniki mogłyby się połączyć w trakcie prania z jajeczkami obecnymi na majteczkach kobiety, która powiedzmy przechodzi owulację. Mógłby się wówczas zupełnie nieoczekiwanie wytworzyć zarodek, który przykleiłby się na majteczki kobiety i ona by je włożyła , po czym zarodek wchłonąłby się do jej wnętrza. Lub inna wersja wydarzeń: plemnik nieoczekiwanie przeniosłby się na majteczki kobiece i po wysuszeniu ożył wędrując potem do jej wnętrza. Co o tym sądzicie? Wg mnie ryzyko jest."

Wykop.pl - Czy można zajść w ciążę z ręcznikiem wujka?
( link podala Kroptusia - dziekujemy :-D )

Cześć Dziewczyny.Jestem młodą mężatka , od dawna chciałabym mieć dziecko ale mój mąż cały czas odwleka decyzje. Wiem ze gdybyśmy wpadli to na pewno przyjąłby to ze spokojem i na pewno byłby super tata ale cały czas odwleka. Ostatnio wpadłam na pomysł że pomogę naszemu szczęściu ,miałam dni płodne , kochaliśmy się oralnie i po wszystkim wprowadziłam paluchami spermę do środka. (przepraszam za szczegóły) :) Zrobiłam tak trzy razy, dzień po dniu. Spóźnia mi się już okres tydzień i tak się zastanawiam czy to możliwe że się udało?

Do wygrania 50 testow ciazowych, lub owulacyjnych ( co kto woli).

Dodam tylko, ze poki co na prowadzeniu jest Malinka, jako ze jest jedyna osoba , ktora do tej pory wziela udzial w konkursie :-D

Serio - ZAPRASZAM :-D:-):-D:-):-D

Ostatnia edycja:
Dziewczyny mi też sie wydaje ze to kompletna bzdura co ona tu pisze:crazy:Ze najpierw mąz miał wyprysk i ze pod pretekstem pojscia sie umyc poszla i sobie wsadziłaprzepraszam tu za wypowiedz:crazy::wściekła/y:aa teraz pisze nie wie jak to dokladnie sie stało ze moze prezerwatywa zawiodła:crazy:Zal mi tej kobiety:crazy:Jak chcesz sobie robic jaja to mozesz ze swoich kolezanek a nie z nas:crazy:Teraz pewnie czeka sobie do 20 przyjdzie na forum i powie ze poroniła:crazy:Nie rozumiem takich ludzi:angry::no:

Pewnie to zwykła literówka ale podoba mi się stwierdzenie, że mąż miał WYPRYSK!!!:-D:-D:-D:-D Buuu ha ha ha:-D:-D:-D:-D:-D

Przejrzałam wszystkie posty napisane przez Malinke. Dziwi mnie to, że napisała 45 postów tylko w temacie " możliwe"?, który zresztą sama założyła. Dla mnie ściema jakich mało. Myslę, że żadna z nas nie ogranicza się do jednego tylko tematu. Cóż- widocznie Malinka nie ma nic więcej do powiedzenia. Może to i lepiej? Jakoś przestała się odzywać, choć wczesniej siedziała bez przerwy na forum. Zaraz przeczytamy, że moja wypowiedź tak ja zdenerwowała i skrzywdziła (to chyba jej ulubione słowo?), że dostała plamienia i poroniła. Mam nadzieję, ze tak daleko się nie posunie, bo to nie fair wobec dziewczyn, które naprawdę mają problemy z utrzymaniem ciąży! Co do wklejenia wyników bety, ktoś pisząc że można ściągnąć z netu miał rację , więc to też nie jest dla mnie wiarygodne.Malinka- jak mawiał Wojewódzki" ja jestem na nie".

reklama
No tak... nie było mnie tu parę dni a niektóre z Was znowu się nakręcają na czele z Kaprychą i jej konkursem. Cokolwiek bym tu nie napisała to i tak niektóre z Was będą węszyć że coś jest nie tak . O czym świadczy post jednej z forumowiczek która stwierdziła że jak wkleję zdjęcie testu to pewnie będzie z internetu.No i potem dziwicie się że ktoś po prostu olewa to forum i się nie odzywa.
Jestem pewna że gdybym napisała jakiś post w innym temacie to zaraz któras z "uprzejmych" koleżanek napisałaby że pewnie specjalnie zakładam temat żeby pokazać że naprawde jestem w ciąży i interesuje się forum i wymyślam fikcyjne problemy. Gdy nic nie piszę w innych tematach to też żle i podejrzane.
Gdybym wkleiła test to ktoś by napisał że mam go z internetu.
Gdy z kolei nie wkeję to też będzie zle. Zastanówcie się naprawdę nad tym co piszecie.
Naprawdę już mnie to śmieszy. :)
Jeśli się tu jeszcze pojawię (w co wątpię) to i tak pod innym nickiem .
Pozdro

Do góry