malinowelove
Fanka BB :)
O kurcze tak się kryje Maluch?Ja 20tc a nadal nie znam płci. Idę na połówkowe za tydzień i już musza mi powiedzieć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O kurcze tak się kryje Maluch?Ja 20tc a nadal nie znam płci. Idę na połówkowe za tydzień i już musza mi powiedzieć
U mnie Młody też daje w kość, widzę że potrzebuje więcej uwagi i zabaw, miewa etapy buntów, ciekawa jestem jak to już będzie dalej. Ja za tydzień mam dopiero drugą wizytę, więc zobaczymy.Hej. Ja juz nie wymiotowałam kilka dni. Za to mdlosci, bole jelit i żołądka plus sgaga i migreny męczą. Jestem tez taka zmeczona. Mlody ciagle na cycu, cala noc do kibla nie da wyjsc. Ja mam az sutki opuchnięte a uparciuch, ze szok. Mała yez daje do wiwatu, syfi, rozwala, nauczyla sie yrzaskac dztwoami. Jutro mam wizyte u gina, mam nadzieję że maly zyje. Nic a nic jeszcze go nie czuje, a to 15 tc. Ciagle nosze i dzwigam. Tu dzieci tu cos, tu zakupy. Ciagle sie zginam, ciagle sie denerwuje. Dzieci mi ciagle skacza po brzuchu, bo nie rozumieją ja jestem naprawdę zmęczona wszystkim, w nocy malo co spie, w dzień n drzemke nie nam co liczyc. Mąż ciągle w delegacjach albo sie zajmuje sam sobą. Przynajmniej mowil, ze będzie z dziecmi jak na prawko pojde. Ale zeby isc musza mi mdlosci minąć. Naprawdę napisalabym cod pozytywnego, ale to chyba tyle, ze slub ogarniam yzn dopiero papiery u ksiedza, ale to trwa. No i liczę, ze jednak z chlopca zrobi się dziewczynka, ale chyba nie zrobi a co u Ciebie?
A ty jak się miewasz? Zmęczenie dokucza?O kurcze tak się kryje Maluch?
Haha, chce zachować płeć w tajemnicy ogólnie w miarę, czasem najdą mnie mdłości, ale nie jest to jakoś uciążliwe, a takto zmęczenie doskwiera i miałam jakiś zjazd psychiczny, ale powoli też już lepiej, myślę że za dużo problemów w jednym czasie. A jak dajesz radę z córką i ciążą na razie?A ty jak się miewasz? Zmęczenie dokucza?
Mój dzidziuś to niezły akrobata, zawsze krzyżuje nogi albo jakoś dziwnie klęczy
Moja ciąża jest bezobjawowa, właściwie gdyby nie rosnący brzuch to miałabym totalny luz oczywiście mecze się trochę szybciej i dokuczają mi skurcze, ale to drobnostkaHaha, chce zachować płeć w tajemnicy ogólnie w miarę, czasem najdą mnie mdłości, ale nie jest to jakoś uciążliwe, a takto zmęczenie doskwiera i miałam jakiś zjazd psychiczny, ale powoli też już lepiej, myślę że za dużo problemów w jednym czasie. A jak dajesz radę z córką i ciążą na razie?
Na razie ogólnie cieszę się ( i martwię żeby wszystko było ok) ze bede miala dzidziusia. A płeć byc moze poznam za trzy tyg na polowkowych. Ale tak bardzo gym chciala dziewczynkę. Ale jesli bedzie chlopczyk to chyba juz jestem pogodzona i imię ywz wybraneTak, my na razie zdrowi, chociaż u narzeczonego w pracy już choroby, covid, to tylko czekać aż coś przyniesie zdrowiej i kuruj się! Kurcze to ciekawe czy chłopak czy dziewczyna