reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

A bolał Cię może brzuch jak na okres? Mam ogromną nadzieję że się udało ale ten ból brzucha jakby zaraz miała być @ mnie martwi :(
Mnie dokładnie tak boli, wczoraj skończyłam duphaston, ale temperatura mówi że chyba się nie udało, niby ciągle jest podwyższona ale nic wiecej.

reklama
Jeśli lekarz kazał brać duphaston ,to zaczynaj od dziś , i idź zrobić bete
Ale ja właśnie dziś skończyłam dupka, w sensiewczoraj był ostatni dzień. Od dziś czekam na @, nie przyjdzie to testuje w sobotę. Nie chce wcześniej bo raczej nic to nie da. Ale czuje się dziwnie, papierosy przestały mi smakować chociaż pale raz na rok, i ciągle boli mnie brzuch.

Ale ja właśnie dziś skończyłam dupka, w sensiewczoraj był ostatni dzień. Od dziś czekam na @, nie przyjdzie to testuje w sobotę. Nie chce wcześniej bo raczej nic to nie da. Ale czuje się dziwnie, papierosy przestały mi smakować chociaż pale raz na rok, i ciągle boli mnie brzuch.
Trzymam mocno kciuki ,żeby to właśnie na ciąże !

Zrobiłam betę. Wieczorem wynik podobno :p czekam z niecierpliwością :)
Będzie dobrze ,coś tak czuję ,to jest dobry rok na zachodzenie w ciąże , w mojej okolicy wszystkie w ciąży się śmieje ,naprawdę gdzie nie słyszę to ciąża , Ja moje 3 przyjaciółki , rodzimy miesiąc po miesiącu ha ha kilka koleżanek i 2 kuzynki

No to żeście poszalaly :)

Pogodne czekamy na wieczór na wyniki :)

A ja czekam aż mi się okres skończy :) była kiedyś taką piosenka w jakimś programie albo kabarecie... "Końca nie widac, nie widać, nie widać, nie widać"

Nie chce już się zapychać hemorigenem za to wcinam rutinoscorbin jak orzeszki.

Pogodne kciuki zaciśnięte i czekam na dobre wieści :)

Nie wiem dlaczego ale wcześniej mogłam już wstawiać buźki i inne emotki a teraz znów mi kasuje :(

reklama
Do góry