reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

A kwasu foliowego nie ?
Mój lekarz mi w sumie zalecił tylko kwas foliowy + jod i mówił
że dobrze by było kwas foliowy brać chociaż 1 cykl przed starankiem bo zalecane są 3 a te które mi polecił nie maja tych aktywnych folianów to mi zaś farmaceutka powiedziała i kupiłam co innego ;-)

reklama
A kwasu foliowego nie ?
Mój lekarz mi w sumie zalecił tylko kwas foliowy + jod i mówił
że dobrze by było kwas foliowy brać chociaż 1 cykl przed starankiem bo zalecane są 3 a te które mi polecił nie maja tych aktywnych folianów to mi zaś farmaceutka powiedziała i kupiłam co innego ;-)
No kwas foliowy to podstawa w staraniach. :D Pytanie padło co oprócz kwasu foliowego. ;P

Witam Was dziewczyny, obserwuje Was od tygodnia:) a wiec tak , okres dostalam a wlasciwie plamienia 3 dni po terminie , dzisiaj kupilam test po 5 minutach nic nie bylo po godzinie 2 kreska , co robicnawet nie wiem z kim pogadacPomozcie

Ciagle mam plamienia a okresu nie, nigdy tak nie mialam:(
Jeśli się martwisz to nie pytaj nas tylko lekarza. My nie wiemy co Ci dokładnie może być, nie znamy twojej historii medycznej itp. :) Udaj się czym prędzej do lekarza. :) A jeśli bardzo Cię to przeraża to jedź teraz na IP. Po drugie nie powinno patrzeć się na wynik testu po 5 minutach. To może być kreseczka fabryczna uwydatniona po takim czasie.

@Agu1531 a tak w ogóle to na pierwszej stronie podałam kilka linków odnośnie przygotowania się do ciąży, tam są też nowe rekomendacje dotyczące przyjmowania folianów przez kobiety w okresie rozrodczym. :)

reklama
Do góry