reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2019!

reklama
Ja jestem leczona w IHiT w Warszawie i z tego co wiem od hematologów, to jedynym potwierdzeniem/wykluczeniem jest biopsja szpiku. A co powiedzieli mężowi?

Przyczyna spadku PLT moze bardzo różna, naprawdę. NAPEWNO na podstawie samej morfologii NIE MOŻNA niczego potwierdzić, ani wykluczyć.Znam kogoś, kto ma ogromną wiedzę dot. hematologii , jak masz badania krwi i chcesz o coś zapytać, to napisz do mnie - dam Ci info.

Stwierdzili maloplytkowosc samoistna. W szpitalu procz morfologii, przetaczania immunoglobulin i osocza, pozniej sterydy.. mial usg sledziony, pewnie sprawdzali wezly chlonne. Do dzisiaj sie nie dowiedzial skad ten spadek. W kazdej chwili mogl dostac wylewu wewnetrznego, bada sie raz w miesiacu i teraz sa w normie wyniki. Jesli chodzi o lekarzy to do warszawy mam daleko. Tutaj woj. Lubelskie mowili, ze to moglo byc jednorazowe, albo moze sie jeszcze powtorzyc.

Trzymam kciuki. Ja mam pod koniec stycznia konsultacje u endokrynologa w sprawie mojej IO. Zadecyduje czy trzeba włączyć metformine czy nie. A jutro mój sądny dzień testu...
Brawo ty trzymam kciuki:tak:, widzisz ja nie wiedziałam że trzeba robić coś wcześniej cytologia i usg ok, owulacja jest, ale dla swojego spokoju zrobię i to

No moja laura
Mój dzisiaj nie chciał z diabła wstać, mówiąc że on w nocy do przedszkola nie będzie wstawał :) i wytłumacz dziecku że jest już ranek ;)[/QUOT
No mój jak mowi ze nie chve do szkoly bo to jest głupie czy chce spać to mówię że się z nim zamienię ..on do pracy zakupy, gotowanie, sprzątanie, a ja wrócę ze szkoły i pójdę się bawić i to nawet sama:):):)

Nie ma co się słuchać znajomych, skąd oni mogą wiedzieć .......??to że im się nie udało nie oznacza że tobie też ma się nie udać, a może właśnie ci się uda? Trzymam kciuki

reklama
dziś 23 dc - 14 dpo, brzuch mnie boli , niby nie na okres, tak bardziej jakby mi miało go wysadzić.. w ogóle jakoś inaczej się czuję, boję się robić test, w 10dpo miałam biel :(

Do góry