Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jestem leczona w IHiT w Warszawie i z tego co wiem od hematologów, to jedynym potwierdzeniem/wykluczeniem jest biopsja szpiku. A co powiedzieli mężowi?
Przyczyna spadku PLT moze bardzo różna, naprawdę. NAPEWNO na podstawie samej morfologii NIE MOŻNA niczego potwierdzić, ani wykluczyć.Znam kogoś, kto ma ogromną wiedzę dot. hematologii , jak masz badania krwi i chcesz o coś zapytać, to napisz do mnie - dam Ci info.
Trzymam kciuki. Ja mam pod koniec stycznia konsultacje u endokrynologa w sprawie mojej IO. Zadecyduje czy trzeba włączyć metformine czy nie. A jutro mój sądny dzień testu...Dzieki dziewczyny, narazie dotrwam już do końca cyklu a później na badania
Brawo ty trzymam kciuki, widzisz ja nie wiedziałam że trzeba robić coś wcześniej cytologia i usg ok, owulacja jest, ale dla swojego spokoju zrobię i toTrzymam kciuki. Ja mam pod koniec stycznia konsultacje u endokrynologa w sprawie mojej IO. Zadecyduje czy trzeba włączyć metformine czy nie. A jutro mój sądny dzień testu...
Hej witaj mam tak samoMogę dołączyć? To nasz pierwszy cykl starań, ale ja już z góry zakładam, że się nie uda. Tyle mnie straszyły znajome...
To jesteśmy już dwie. Zawsze raźniej . Ja nawet jak wyjdzie jutro negatywny to wstrzymam się z antybiotykiem do miesiączki... Bo 28 dzień cyklu to może jeszcze nic nie wykryć... A antybiotyk może trochę nabroic.Hej witaj mam tak samo
Mój dzisiaj nie chciał z diabła wstać, mówiąc że on w nocy do przedszkola nie będzie wstawał i wytłumacz dziecku że jest już ranek [/QUOT
No mój jak mowi ze nie chve do szkoly bo to jest głupie czy chce spać to mówię że się z nim zamienię ..on do pracy zakupy, gotowanie, sprzątanie, a ja wrócę ze szkoły i pójdę się bawić i to nawet sama