reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

I jeszcze jedna sprawa [emoji3590]

Załączniki

• FB_IMG_1546268827088.jpeg
    FB_IMG_1546268827088.jpeg
    45,6 KB · Wyświetleń: 122
Ostatnia edycja:
reklama
Moja koleżanka poroniła pierwszą ciąże, potem była w ciąży z bliźniakami i tez poroniła. W końcu zaszła w trzecią ciążę i urodziła chorą dziewczynkę :(

Straszna historia! Współczuje kobiecie! [emoji17]

Odgonić czarne myśli NATYCHMIAST ! To najgorsze. Tylko pozytywne myślenie !! Będzie dobrze !

Tak, odgonić jak najszybciej. Może być u Ciebie złoty strzał! Czego Tobie, i wszystkim nam życzę!

Kochana za nim urodziłam córeczkę przez trzy lata się nie zabezpieczalismy. I kiedy okazało się, że jestem w ciąży szybko ja straciłam. Wtedy lekarz dał na badania. Ja toxoplazmoze miałam a mąż mój mało plemników. Po kuracji jego z maca, l karnityna i coś jeszcze, ja brałam clo, luteine. Szykowalismy się do inseminacji i w tym właśnie cyklu okazało się, że jestem w ciąży. Z synkiem było szybciej bo 3 cykle. A teraz znów 8 cykli i nic. I podejrzewam, że znów plemniki sttajkuja. Maca już kupiona, l karnityna. Ja pije herbatki typu zielona i chce zapytać o castagnus(z tego co pamiętam jest na poprawę cyklu)

Możesz tez vitex brać, on reguluje hormony, i cykl po nim bardziej regularny jest!

Mnie denerwują jeszcze teksty innych. Nikt nie wie, że się staramy o trzecie i ciągle mówią "dzieci cię uwielbiają moglibyscie mieć 3" albo coś podobnego. A mnie to przygnebia bo my chcemy a nie wychodzi.

U nas odwrotnie, na zasadzie odbiło Wam?!! Kolejne?!!! [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]‍♀️

Jak ja dobrze to znam. A najbardziej mnie wkurza jak mówią: masz dwóch synów to teraz musi być dziewczynka. A jak będzie chłopak to mówią: ale pech np. Koszmar!

Tak, po ostatnim synu usłyszałam: jakie nieszczęście! Kolejny chłopak!!! No faktycznie nieszczescie! ‍♀️ zdrowe dziecko mam!

Hehe mi juz sie troche dluuuuzy to czekanie w kolejce [emoji849]

Tak, jak mi!

Czytam ten wątek i się uśmiecham! Dołączam się do staraczek 2019!
Za nami 4 cykle starań, jeden monitoring i wniosek, ze pęcherzyk rośnie ALE.... zapada się i dupa blada. Za kilka dni idę na zastrzyk, aby pęcherzyk pękł.
Trzymam za Was kciuki i proszę....Wy takze trzymajcie za mnie.

Inka, 32 lata

Z całych sił zaciskam kciuki!

Niech przyszły rok będzie lepszy niż ten kończący się, oby sypnęło kreseczkami [emoji1307]

Witaj! Czy dobrze rozumiem że dostałaś zastrzyk na pęknicie pęcherzyka? Ja za kilka dni idę na monitoring i umówiłam się z lekarzem że dostanę zastrzyk bo na ostatnim monitoringu mój pęcherzyk się zapadł. Powiedz mi proszę jaki miałaś zastrzyk? Pregnyl? I czy musiałaś wcześniej wykupować zastrzyk czy lekarz już miał ? No i jeszcze jedno pytanie… :)) czy po podaniu zastrzyku jesteś umówiona z lekarzem na wizytę z potwierdzeniem czy pęcherzyk pękł?
To ja dostałam zastrzyk :) dzisiaj rano preg.
Oczywiscie dluga do apteki. 115 zl ze strzykawaką i iglami. Norma :)
Po polnocy mamy dzialac a w srode na monit czy peklo.
Bylam w piatek. Dziaisj. I pojutrze mam byc. Generalnie w cyklu jestem 10 razy

reklama
Do góry