reklama
Alkaa
Fanka BB :)
Woooow @MONIA291 nie odbierz tego źle, nie dogryzam ani nic tylko dobrze radzę, żebyś się troszkę dokształciła w tym temacie. Może Ci to zaoszczędzić dużo czasu i stresu Oczywiście wiadomo forum jest od tego żeby pytać i się radzić, ale widzę że Tobie niestety brakuje bardzo podstawowej wiedzy. I zdobywanie jej na forum nie wiem czy jest dobrym pomysłem. Zagłęb się najpierw w temat, poczytaj trochę, a jeśli dalej coś będzie dla Ciebie nie jasne to wtedy pytaj powodzenia!
Nel331
Zazuu już Ci napisałaNie wiem dlatego zapytałam tutaj. Czy nie można mi napisać co i jak?
Alkaa
Widzę że nie wiesz, dlatego Ci poradziłam żebyś najpierw zdobyła podstawowa wiedzę na temat cyklu i całej reszty. Jeśli Ty 3 dni po rzekomej owulacji robisz sobie test ciążowy to znaczy że na prawdę nie wiele wiesz. A zabierać się za coś nie mając o tym zielonego pojęcia...Nie wiem dlatego zapytałam tutaj. Czy nie można mi napisać co i jak?
Z
zaz208622
Gość
Nie wiem dlatego zapytałam tutaj. Czy nie można mi napisać co i jak?
Coś w mojej odpowiedzi było niejasne?
Zapytałam ile dni po owulacji mogę zrobić test lub betę i wyjdzie wiarygodny wynikCoś w mojej odpowiedzi było niejasne?
Z
zaz208622
Gość
tak jak napisałam, najwcześniej 12 dni po owulacji najpóźniej 14 jeśli rzeczywiście owulacja była 5 czerwca to najpóźniej 19 czerwca wynik będzie w 100% wiarygodny, ale możesz zrobić już 17 czerwcaZapytałam ile dni po owulacji mogę zrobić test lub betę i wyjdzie wiarygodny wynik
reklama
Vi0lka
Zaciekawiona BB
Cześć dziwczyny ja też mam pytanie co do owulacji. Ten cykl już przegrany bo jest@ ale wiedza przyda mi się na przyszłość.
Skoro z testów wynikło że owulacja miała miejsce 26/05 a współżylam tylko w czasie kiedy teoretycznie miałam dni płodne to czy mimo wszystko mogło tak być że coś przegapiłam ? Widzę że pisałyście że lepiej współżyć przez cały cykl. Ja nie wiem czy dałabym radę

Skoro z testów wynikło że owulacja miała miejsce 26/05 a współżylam tylko w czasie kiedy teoretycznie miałam dni płodne to czy mimo wszystko mogło tak być że coś przegapiłam ? Widzę że pisałyście że lepiej współżyć przez cały cykl. Ja nie wiem czy dałabym radę

Załączniki