reklama
StaraRaszpla
Fanka BB :)
Tatik, Luska - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!! I UPRAGNIONYCH II KRESECZEK ZE ZDROWYM "RÓŻOWYM" BOBASEM NA KOŃCU !!! :-)
Jugosława - witaj ;-)
U mnie nic nowego śluz raz taki raz siaki, tempka cały czas niska...czekam na ovulkę lub @ ;-)
Jugosława - witaj ;-)
U mnie nic nowego śluz raz taki raz siaki, tempka cały czas niska...czekam na ovulkę lub @ ;-)
Jugosławia
To 7cykl jak ja i Karola
Na kiedy masz termin @? Uzywasz testow ovu?
Jestes pewnie przed owulacją skoro tyle śluzu masz fajnie że Cię lekarz podejrzy to bedziesz wiedziec co i jak
Iza jak bedzie miała czas to zrobi nam tabelkę z datami @ na 1str
StaraRaszpla
U Ciebie ciezko powiedzieć co bedzie. . Tylko cierpliwość tu pomoże, hehe ktory dc?
To 7cykl jak ja i Karola
Na kiedy masz termin @? Uzywasz testow ovu?
Jestes pewnie przed owulacją skoro tyle śluzu masz fajnie że Cię lekarz podejrzy to bedziesz wiedziec co i jak
Iza jak bedzie miała czas to zrobi nam tabelkę z datami @ na 1str
StaraRaszpla
U Ciebie ciezko powiedzieć co bedzie. . Tylko cierpliwość tu pomoże, hehe ktory dc?
StaraRaszpla
Edi 22 dc...dokładnie - tylko czas pokaże co mój organizm nawywija. Na razie cykl jest jednofazowy...czekam na powrót płodności...hehe do "powrót do przeszłości"
Ostatnia edycja:
Jugosława
edita: w kupie raźniej z 7 cyklem Termin @ wypada ok. 12.03. Mnie się ostatnio cykl trochę skrócił...miałam co 28 dni a teraz co 27-26. Testów owu nie używam, ale zastanawiam się czy nie kupić. Kiedyś używałam z allegro takich cienkich i nie byłam zadowolona, bo one w ogóle nic nie wykazywały...a czasem robiłam przez cały cykl, żeby zobaczyć różnice w intensywnosci kresek :/ Te w aptece drogie, bo 5 kosztuje ok. 20 zł. Pomyślę nad tym
Ja wróciłam ze spaceru i zamierzam nadrobić trochę czytanie książki
Ja wróciłam ze spaceru i zamierzam nadrobić trochę czytanie książki
Iza K 26
witajcie:-) ale jestem dziś jakąś słaba ..... hmmm pogoda jest tragiczna cały dzień pada Edza a Ty będziesz robić teraz testy ovu? Ja dzaś zrobiłam i testowa była ciemniejsza od kontrolnej.... przeżyłam szok bo to 9dc Jogusie miło że zaglądasz do nas;-) ja to nie długo będę mię 3 lata ze staraniami ;-)
Jugosławia
Mi niby pokazywały II kreski, choc raczej były tak samo ciemne niz jedna ciemniejsza od kontrolnej no i przez 2dni gdzieś. .uzywalam ale na razie bez rezultatu..
Ja też lubię czytać ksiazki
Iza
Wow, czyli masz juz ovu cykl 24 dniowy szybko bedziesz testować, hehe
Wszystko jest możliwe
A ja nie wiem czy będę robić testy.. no bo czy jest sens?
Zobaczę. .
Mi niby pokazywały II kreski, choc raczej były tak samo ciemne niz jedna ciemniejsza od kontrolnej no i przez 2dni gdzieś. .uzywalam ale na razie bez rezultatu..
Ja też lubię czytać ksiazki
Iza
Wow, czyli masz juz ovu cykl 24 dniowy szybko bedziesz testować, hehe
Wszystko jest możliwe
A ja nie wiem czy będę robić testy.. no bo czy jest sens?
Zobaczę. .
reklama
Iza K 26
Edzia ja jestem przerażona taka sytuacja.... ze mam już ovu. a co będzie jak się sytuacja powtórzy z @ ? ehhhh sama nie wiem . A test zrobiłam z głupoty bo miałam 2 ostatnie i tak stwierdziłam że zrobię bo śluz się pojawił no i miałam zonka