reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się od jesieni choć wiosna już nas zastała :)

reklama
Tatik, Luska - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!! I UPRAGNIONYCH II KRESECZEK ZE ZDROWYM "RÓŻOWYM" BOBASEM NA KOŃCU !!! :-)
Jugosława - witaj ;-)

U mnie nic nowego śluz raz taki raz siaki, tempka cały czas niska...czekam na ovulkę lub @ ;-)

Jugosławia
To 7cykl jak ja i Karola:)
Na kiedy masz termin @? Uzywasz testow ovu?
Jestes pewnie przed owulacją skoro tyle śluzu masz;) fajnie że Cię lekarz podejrzy to bedziesz wiedziec co i jak:)
Iza jak bedzie miała czas to zrobi nam tabelkę z datami @ na 1str;)

StaraRaszpla
U Ciebie ciezko powiedzieć co bedzie. . Tylko cierpliwość tu pomoże, hehe:) ktory dc?

Ja chałupę w miarę ogarnelam.. teraz zabawa z Mlodym, jego kąpiel i spanko.. ciekawe czy zaśnie do w pol 22..:)

Edi 22 dc...dokładnie - tylko czas pokaże co mój organizm nawywija. Na razie cykl jest jednofazowy...czekam na powrót płodności...hehe do "powrót do przeszłości"

Ostatnia edycja:
Eee.. to jeszcze może Ci się ovu pojawić:) może jutro albo pojutrze.. ale w sumie to wrozenie z fusow:(

edita: w kupie raźniej z 7 cyklem :D Termin @ wypada ok. 12.03. Mnie się ostatnio cykl trochę skrócił...miałam co 28 dni a teraz co 27-26. Testów owu nie używam, ale zastanawiam się czy nie kupić. Kiedyś używałam z allegro takich cienkich i nie byłam zadowolona, bo one w ogóle nic nie wykazywały...a czasem robiłam przez cały cykl, żeby zobaczyć różnice w intensywnosci kresek :/ Te w aptece drogie, bo 5 kosztuje ok. 20 zł. Pomyślę nad tym ;)

Ja wróciłam ze spaceru i zamierzam nadrobić trochę czytanie książki ;)

witajcie:-) ale jestem dziś jakąś słaba ..... hmmm pogoda jest tragiczna cały dzień pada:baffled: Edza a Ty będziesz robić teraz testy ovu? Ja dzaś zrobiłam i testowa była ciemniejsza od kontrolnej.... przeżyłam szok bo to 9dc:szok: Jogusie miło że zaglądasz do nas;-) ja to nie długo będę mię 3 lata ze staraniami ;-)

Jugosławia
Mi niby pokazywały II kreski, choc raczej były tak samo ciemne niz jedna ciemniejsza od kontrolnej no i przez 2dni gdzieś. .uzywalam ale na razie bez rezultatu..:(
Ja też lubię czytać ksiazki:)

Iza
Wow, czyli masz juz ovu:) cykl 24 dniowy:) szybko bedziesz testować, hehe;)
Wszystko jest możliwe:)
A ja nie wiem czy będę robić testy.. no bo czy jest sens?
Zobaczę. .

reklama
Edzia ja jestem przerażona taka sytuacja.... ze mam już ovu.:szok: a co będzie jak się sytuacja powtórzy z @ ? ehhhh sama nie wiem . A test zrobiłam z głupoty bo miałam 2 ostatnie i tak stwierdziłam że zrobię bo śluz się pojawił no i miałam zonka :-D

Do góry