reklama
D
doublimam
Gość
Dziekuje I wzajemnieZ okazji dnia kobiet życzę Wam wszystkiego najlepszego, zdrowia, spełnienia marzeń i upragnionych dwóch kreseczek ze zdrowymi maluchami.
Jotka_
Fanka BB :)
Dzięki Kochana! Tobie rowniezZ okazji dnia kobiet życzę Wam wszystkiego najlepszego, zdrowia, spełnienia marzeń i upragnionych dwóch kreseczek ze zdrowymi maluchami.
Jotka_
Ktoras testuje na dniach czy tyloo ja jutro sikam?
AnetaManiak
To już jutro? Mało się udzielam, ale czekam na Twoje testowanie[emoji16][emoji4]
Ja dopiero 9dc, czekam kiedy pojawi się pozytywny test owulacyjny i skoczy temperatura wtedy zadecyduje kiedy testować [emoji4]
Ja dopiero 9dc, czekam kiedy pojawi się pozytywny test owulacyjny i skoczy temperatura wtedy zadecyduje kiedy testować [emoji4]
Ktoras testuje na dniach czy tyloo ja jutro sikam?
Jotka_
No patrz choroba juz jutro wlasnie! Raczej nastawiam sie na porażkę, bo tyle mam stresów ostatnio, że szczerze musiałby się zdarzyć cud z bym zobaczyla te dwie kreski. Niby szyjka jakas taka jest inna.. niby jakos mnie ćmi w brzuchu.. ale rano byla okres kupa (zawsze jest dzień przed lub w dzień @) wiec nie robi sobi wielkich nadziei.
Jednak dla spokojnej glowy kupie sobie dzis test i sikne.
Fejkaaa
Trzymam kciukiKtoras testuje na dniach czy tyloo ja jutro sikam?
AnetaManiak
To będziem czekać na efekty[emoji16]
A nóż może organizm Ciebie zaskoczy[emoji6]
No patrz choroba juz jutro wlasnie! Raczej nastawiam sie na porażkę, bo tyle mam stresów ostatnio, że szczerze musiałby się zdarzyć cud z bym zobaczyla te dwie kreski. Niby szyjka jakas taka jest inna.. niby jakos mnie ćmi w brzuchu.. ale rano byla okres kupa (zawsze jest dzień przed lub w dzień @) wiec nie robi sobi wielkich nadziei.
Tak bobo test . A dlaczego to ma jakieś znaczenie ? PozdrTo bobo test???
reklama
Jotka_
DzienaTrzymam kciuki
DzienaTo będziem czekać na efekty[emoji16]
Jutro pokaze moje wyszczyny rano
tak kreske widze na bobo zawsze nawet jak w ciazy nie jestem. Generalnie wg mnie nie jest miarodajny.. ale oczywiscie nie znaczy to ze u Ciebie tez! A powiec ktory masz dzi n po owulacji ??Tak bobo test . A dlaczego to ma jakieś znaczenie ? Pozdr
Podziel się: