reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się o rodzeństwo 2021

O ktore rodzeństwo sie starasz?

• 2

• 3

• 4

• 5 i wiecej

Wyniki ankiety będą widoczne dopiero po oddaniu głosu.
reklama
Ja się dawno nie odzywałam [emoji2356]
U Mnie @ od niedzieli. Więc dzisiaj 4dc od wczoraj biorę 2xclo(zalecenie gina)
I o dziwo jak narazie dobrze się czuje, a normalnie to wszystkie skutki uboczne clo [emoji1787]@ zbliża się ku końcowi podejrzewam, że jutro już powinien być koniec. W poniedziałek albo wtorek będę szła na monitoring. Już nie mogę się doczekać starań w tym cyklu[emoji5][emoji5][emoji5]o dziwo jestem bardzo pozytywnie nastawiona, a tak się bałam tego cyklu bo wypada bardzo bardzo podobnie jak Mój cykl z przed 4lat w którym niestety była strata, aż miałam ochotę odpuścić ten cykl. Ale Mój mąż jakoś podniósł Mnie na duchu, że Może ten cykl właśnie "odda" Nam naszego Motylka[emoji5][emoji4][emoji16] także proszę trzymać mocno kciuki za Mnie!!! Bo ten cykl musi być udany i koniec kropka[emoji16][emoji16][emoji16]
A resztq gdzie? Wszystkie juz zaciazyly????

Ja się dawno nie odzywałam [emoji2356]
U Mnie @ od niedzieli. Więc dzisiaj 4dc od wczoraj biorę 2xclo(zalecenie gina)
I o dziwo jak narazie dobrze się czuje, a normalnie to wszystkie skutki uboczne clo [emoji1787]@ zbliża się ku końcowi podejrzewam, że jutro już powinien być koniec. W poniedziałek albo wtorek będę szła na monitoring. Już nie mogę się doczekać starań w tym cyklu[emoji5][emoji5][emoji5]o dziwo jestem bardzo pozytywnie nastawiona, a tak się bałam tego cyklu bo wypada bardzo bardzo podobnie jak Mój cykl z przed 4lat w którym niestety była strata, aż miałam ochotę odpuścić ten cykl. Ale Mój mąż jakoś podniósł Mnie na duchu, że Może ten cykl właśnie "odda" Nam naszego Motylka[emoji5][emoji4][emoji16] także proszę trzymać mocno kciuki za Mnie!!! Bo ten cykl musi być udany i koniec kropka[emoji16][emoji16][emoji16]
Kciukk zacisniete! I mnoe jeszcze 5 dni do @. Zobaczymy. Jakos na spokojnie sobie podchodze do wszystkiego zobaczymy :)

Tylko 5 dni[emoji5] to trzymam kciuki za [emoji977] I żeby tym razem wszystko ładnie spokojnie poszło!!! Ty tylko 5 dni a Ja dzisiaj 5dc ale @ wczoraj wieczorem już sobie poszła także od dzisiaj można zacząć starnia[emoji16][emoji16][emoji16]
Kciukk zacisniete! I mnoe jeszcze 5 dni do @. Zobaczymy. Jakos na spokojnie sobie podchodze do wszystkiego zobaczymy :)

Tylko 5 dni[emoji5] to trzymam kciuki za [emoji977] I żeby tym razem wszystko ładnie spokojnie poszło!!! Ty tylko 5 dni a Ja dzisiaj 5dc ale @ wczoraj wieczorem już sobie poszła także od dzisiaj można zacząć starnia[emoji16][emoji16][emoji16]
O widzisz, jakosmy sie @nie zeszly .. ale spoko pewnie za te 5 dni do Ciebie dołączę. Stary wypróżnił wora do cna (serio mi tak powiedzial , że czuje jakby mial wydmuszki i nigdy jeszcze tak nie czul) przy staraniach wiec pewnie wypuścił na wolność mega zmęczone życiem plemniki jak on i nie miały siły przejść gdzie potrzeba 🤣😂🤣..
Zatem nie zakladam zwyciestwa🤣😂

To Mój przy ostatnim cyklu też mówił, że już nie ma nic, że puste wory są [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji2356]także w tym cyklu muszę Go trochę oszczędzić[emoji12][emoji12][emoji12]tym bardziej, że ostatnio owulacja Mi się przesunęła.
O widzisz, jakosmy sie @nie zeszly .. ale spoko pewnie za te 5 dni do Ciebie dołączę. Stary wypróżnił wora do cna (serio mi tak powiedzial , że czuje jakby mial wydmuszki i nigdy jeszcze tak nie czul) przy staraniach wiec pewnie wypuścił na wolność mega zmęczone życiem plemniki jak on i nie miały siły przejść gdzie potrzeba [emoji1787][emoji23][emoji1787]..
Zatem nie zakladam zwyciestwa[emoji1787][emoji23]

O widzisz, jakosmy sie @nie zeszly .. ale spoko pewnie za te 5 dni do Ciebie dołączę. Stary wypróżnił wora do cna (serio mi tak powiedzial , że czuje jakby mial wydmuszki i nigdy jeszcze tak nie czul) przy staraniach wiec pewnie wypuścił na wolność mega zmęczone życiem plemniki jak on i nie miały siły przejść gdzie potrzeba 🤣😂🤣..
Zatem nie zakladam zwyciestwa🤣😂
Mocno się uśmiałam z tego wpisu, podoba mi się Twój dystans :) Pozdrawiam cieplutko😃

To Mój przy ostatnim cyklu też mówił, że już nie ma nic, że puste wory są [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji2356]także w tym cyklu muszę Go trochę oszczędzić[emoji12][emoji12][emoji12]tym bardziej, że ostatnio owulacja Mi się przesunęła.
A no ja nape no mialam 23 ego owulacje bo bralam clo. I idealnie wiefzialam kiedy , sluz byl cudowny..jajunio takie .. jajniki podstymulowane dawaly sie we znaki 3 dbi przed w dzien i po.. i nagle cisza.. czyli wszysgko ksiazkowo bylo u mnie. Wiec jezeli nie wyjdxie to ewidentnie wina starego, bo strzela leniwcami.
Mocno się uśmiałam z tego wpisu, podoba mi się Twój dystans :) Pozdrawiam cieplutko😃
A wiesz bo od poniedzialku wrocilam do pracy:) sie dzieje sie tu ogrom.. w chacie mam rozgrzebany przedpokój i zalatwiam wszystko, dopinam robote ludziom, licze kasiore i planuje sobie.. 😁😁😁

reklama
Do góry