reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się o rodzeństwo 2021

O ktore rodzeństwo sie starasz?

• 2

• 3

• 4

• 5 i wiecej

Wyniki ankiety będą widoczne dopiero po oddaniu głosu.
reklama
Cześć dziewczyny 😀 tak jak pisałam wcześniej, dzisiaj był dzień testowania. Dziś mam 28 dc, objawow okresu na razie brak, na teście jakiś cień jest. Dołączam zdjęcie, nie wiem czy będzie dobrze widoczne bo musiałam przyciąć zdjęcie bo nie chciało mi wgrać.
Zobacz załącznik 1236538

Gratuluję i życzę spokojnej, zdrowej ciąży. 👍😀 Jednak będziesz miała karuzele z trójką maluszków (szkoła, przedszkole). 😁

Witajcie 😊. Jestem po pierwszej wizycie - widziałam pęcherzyk, a wewnątrz "zawartość" z pulsującym serduszkiem 🥰. Dokładnie taki sam wiem ciąży wychodzi z usg i OM. Jestem trochę spokojniejsza 🙂

@malf gratulacje 😀
@hania4899 oj tak, już się czuję jak na rollercoasterze 😂 a ty kiedy testujesz?
@Jotka_Szczotka jak tam, @ odpuściła już trochę żebyś mogła zacząć ten najprzyjemniejszy czas - przytulanki? 😀

Od razu mi się przypominają te teleturnieje pt. Podejmij wyzwanie. 😀 Ale super. Będzie się działo w Twoim życiu, chociaż się nie zanudzisz. 😁🥰 Ja nie wierzę w ten cykl, więc czekam sobie spokojnie na @. Terminowo ma być 23.02. Tylko nie wiem, czy jak owu była 3 dni wcześniej to @ też tak przyjdzie ? Pierwszy raz tak szybko przyszła.

@hania4899 szczerze to nie wiem, i nie chce wprowadzić Cię w błąd, ale wydaje mi się że skoro owulację miałaś wcześniej to i okres wcześniej przyjdzie. Gdzieś wyczytałam że ta druga faza cyklu jest chyba zawsze takiej samej długości, jeśli pisze głupoty to dziewczyny poprawcie mnie.

Od razu mi się przypominają te teleturnieje pt. Podejmij wyzwanie. 😀 Ale super. Będzie się działo w Twoim życiu, chociaż się nie zanudzisz. 😁🥰 Ja nie wierzę w ten cykl, więc czekam sobie spokojnie na @. Terminowo ma być 23.02. Tylko nie wiem, czy jak owu była 3 dni wcześniej to @ też tak przyjdzie ? Pierwszy raz tak szybko przyszła.
Ja jak mam owu wcześniej to @ też zawsze wcześniej. Robię sobie testy owu i dzięki temu prawie dokładnie wiem kiedy się spodziewać @ czasami się pomyle jeden dzień ale bardzo zadko🙂

@malf gratulacje 😀
@hania4899 oj tak, już się czuję jak na rollercoasterze 😂 a ty kiedy testujesz?
@Jotka_Szczotka jak tam, @ odpuściła już trochę żebyś mogła zacząć ten najprzyjemniejszy czas - przytulanki? 😀
A co ty wczoraj to lecialo ze mnie jak z iadra w jocy jak nigdy nie wstaje to 3 razy sie przewijałam.. jakas masakra..pierwszy raz tak mam..🤣😂 dzis narazie jest juz lepiej.. licze ze szybciej wyleci i juz na walentynki zajmę sie mężem odpowiedznio. 😂😂
@hania4899 szczerze to nie wiem, i nie chce wprowadzić Cię w błąd, ale wydaje mi się że skoro owulację miałaś wcześniej to i okres wcześniej przyjdzie. Gdzieś wyczytałam że ta druga faza cyklu jest chyba zawsze takiej samej długości, jeśli pisze głupoty to dziewczyny poprawcie mnie.
U mnie tak to dziala owu wczesniej tyle dni wczesniej @ owu pozniej tyle dni @pozniej.

reklama
Ja jak mam owu wcześniej to @ też zawsze wcześniej. Robię sobie testy owu i dzięki temu prawie dokładnie wiem kiedy się spodziewać @ czasami się pomyle jeden dzień ale bardzo zadko🙂

U mnie owu pewna, bo monitoring potwierdził obserwacje. A przyspiesza Ci @ o tyle samo dni co owu czy mniej ?

Do góry