ana_banana
Fanka BB :)
Ja też chętnie dołączę . Mam 2 dzieci ( córka 6, syn 3 lata) . W listopadzie byłam w ciąży ale serduszko się nie pojawiło. Od przyszłego cyklu planuje zacząć starania .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dopóki nie ma @ szansa zawsze jestLuty i maj teraz 1cykl staran do @ 3 lub 5 dni ale dzis test negatywny
Plan idealnymam dziecko z października i uważam zw to świetna pora roku ! Urodził się w 2019 roku czyli pogoda była przepiękna jesienią , dużo spacerów itd ale wydaje mi się po prostu ze przy różnicy która planujemy (2,5 roku ) będzie mi łatwiej gdy drugie pojawi się na wiosnę - wiecie , mniej ubierania , duuuzo czasu na podwórku , starsze w piaskownicy , młodsze w wozku i można choć na chwile usiąść czy dobrze kombinuje ?
mam niedoczynnosc , hashimoto i hiperprolaktynemie ,
To może ja też dołączę mam 3 dzieci najstarsza córka w lipcu 11, synek w kwietniu 6 i najmłodsza córka w czerwcu 3. Ale narazie leczę anemię więc jeszcze czekam do kwietnia lub maja
Tak, ja też kojarzę mi idzie średnio ale do przodu. Już teraz jestem blisko unormowania wynikówZnów się spotykamy. Pamiętam Cię z innego wątku. Ja też leczę anemię, ale w miarę dobrze mi idzie, więc zaczynam niedługo.
Tak, ja też kojarzę mi idzie średnio ale do przodu. Już teraz jestem blisko unormowania wyników