reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starające się 2008

reklama
O! Julitka jestes:-) humorek taki jak i Twoj:-( nie wiem co sie dzieje, jest Prima Aprilis a tu nastroju do zartow brak:sorry2:

Czesc :-D wreszcie wszystkie graty zostaly przeniesione do nowego mieszkania, ale jeszcze telefonu nie mam - wiec nie mam tez internetu...:dry: ale niebawem mam nadzieje,ze mi podlacza...
Witam wszystkie nowe staraczki i mam nadzieje,ze sie u nas szybciutko zadomowia:tak:
Ja dzis po 41 dniach czekania na @ wybieram sie do mojej G. i mam nadzieje,ze cos na to poradzi.

Sciskam,E.

PS. nie bede nic zmieniac- choc teraz przeczytalam to,co napisalam i duzo tej nadziei mi wyszlo....

Czesc :-D wreszcie wszystkie graty zostaly przeniesione do nowego mieszkania, ale jeszcze telefonu nie mam - wiec nie mam tez internetu...:dry: ale niebawem mam nadzieje,ze mi podlacza...
Witam wszystkie nowe staraczki i mam nadzieje,ze sie u nas szybciutko zadomowia:tak:
Ja dzis po 41 dniach czekania na @ wybieram sie do mojej G. i mam nadzieje,ze cos na to poradzi.

Sciskam,E.

PS. nie bede nic zmieniac- choc teraz przeczytalam to,co napisalam i duzo tej nadziei mi wyszlo....

hmm, ale owulki na pewno nie było???

Hej dziewczynki. Pomyślałam , ze czas do WAS dołączyć. Byłam w ciąży 3 razy, ale nie mam dziecka:-(. Pierwsze ciąże zakonczyły sie w 10 tygodniu, a trzecią donosiłam, urodziłam, ale Majeczka żyła 10 tyg.... Daliśmy sobie z mężem ostatnią szansę. W weekend majowy jedziemy w góry i może tam sie uda... Mam już doświadczenie, więc w miarę mozliwości służę radą. Proponuję dla Panów kupić rzeńszeń - niech połykają przez miesiąc i zobaczycie, że sie uda:-) Pozdrawiam

Hej Niktosiaaa witaj na forum.Jak mi przykro z powodu Twoich fasoleczek i córeczki...............niewiem co Ci jeszcze napisać.Mam szczerą nadzieję że tym razem Wam się uda i będziesz szczęśliwą mamusiom.

reklama
Do góry