reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starajaca sie o dziecko

To byc moze 5 tydz:) u Mnie jest podobnie ostatnia miesiaczke mialam 19grudnia. Czlowiek nie jeat w stanie stwierdzic dokladnie kiedy moglo dojsc do zaplodnienia. U Mnie by tez wypadal 5 tydzien z moich obliczen. Ciekawa jestem co lekarz powie:)

reklama
To byc moze 5 tydz:) u Mnie jest podobnie ostatnia miesiaczke mialam 19grudnia. Czlowiek nie jeat w stanie stwierdzic dokladnie kiedy moglo dojsc do zaplodnienia. U Mnie by tez wypadal 5 tydzien z moich obliczen. Ciekawa jestem co lekarz powie:)
Noo jakos tak mniej więcej. Mi według obliczeń na kalkulatorze wychodzi poród na 26 września.

f2w3s65gbwsate8e.png

Dzisiaj pojechalam do miasta dostalam bolu w podbrzuszu. Poleciala mi krew. Maz Mnie szybko zawiozl na izbe przyjec do szpitala. Tam zrobili mi usg. Nie widza pecherzyka:(. Serce mi peka... Za tydz mam dla pewnosci powtórzyć bete. .. Ale czy to ma juz sens:(

reklama
Do góry