O'Hara
Fanka BB :)
Tez sie boję szpitala ja totalny antylekarz...
No ale jak trzeba, to trzeba także bez maziania
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez sie boję szpitala ja totalny antylekarz...
Hehe no dobrze...juz sie nie miziam[emoji23] a Ty jak tam sie czujesz?No ale jak trzeba, to trzeba także bez maziania
Hehe no dobrze...juz sie nie miziam[emoji23] a Ty jak tam sie czujesz?
Hehe kto wie moze jeszcze sie nawymiotujesz :-))) super ze jest juz lepiej :-)) oby juz bylo ok i w koncu bys mogla sie nacieszyć ta ciaza a nie zamartwiac :-))A dziękuje, bardzo dobrze. W poniedziałek wracam do pracy jeśli dalej będzie ok, wciąż nie mam ani jednego objawu ciąży, a dziś już 9+2, z jednej strony traktuje to jako szczęście ale za to te plamienia mi dały tak popalić, ze wolałabym już wymiotować chyba od rana do wieczora
Tez mam nadzieje, ze już będzie tylko dobrze. Jutro jadę pobrać krew do tego duo testu i 8 kwietnia mam wizytę na te całe prenatalne, tak to się chyba w Polsce nazywa i mysle, ze dopiero po tej wizycie zejdzie ze mnie największy stres także odliczam i mam nadzieje, ze już wkrótce i ty zasmakujesz tego stresuHehe kto wie moze jeszcze sie nawymiotujesz :-))) super ze jest juz lepiej :-)) oby juz bylo ok i w koncu bys mogla sie nacieszyć ta ciaza a nie zamartwiac :-))
Dzieki pozyjemy zobaczymy kiedy na mnie kolei udanej wizyty!!!Tez mam nadzieje, ze już będzie tylko dobrze. Jutro jadę pobrać krew do tego duo testu i 8 kwietnia mam wizytę na te całe prenatalne, tak to się chyba w Polsce nazywa i mysle, ze dopiero po tej wizycie zejdzie ze mnie największy stres także odliczam i mam nadzieje, ze już wkrótce i ty zasmakujesz tego stresu
Ja czekam zeby produkcje zaczac a ty jak sie czujesz?No, nikt się nie odzywa. Zajęte produkcja pewnie