reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki ze stażem ponad rok

reklama
Tzn ze nie ma bicia serca,ale moje cialo nie kuma ze juz sie ciaza nie rozwija.wiec uwazam ze chyba najgorszy rodzaj poronienia,bo siedze z martwym zarodkiem,i czekam az sie cos ruszy.jak nie ruszy przez jeszcze z tydzien lub dwa to pojde na lyzeczkowanie..
Loli jak tam kochana :-**?

Hej dziewczyny ;) dzięki, że pytacie. No u mnie bez zmian, te cholerne brązowe upławy nie chcą odpuścić ni cholery! Tak wiec o spokoju psychicznym mogę zapomnieć raczej. Mam nadzieje, ze w drugim trymestrze to się unormuje wszystko... o ile w ogole dotrwam do drugiego trymestru. Ogolnie to teraz z kim nie gadam o tym, to okazuje się ze prawie co 2 moja kupela miała to samo a teraz maja zdrowe dzieci. Nie wiem co myslec. No boje sie, za każdym razem ide do toalety z dusza na ramieniu. Tyle radości z tej ciąży, ze niewiadomo jak ją ukryć [emoji57]

Hej dziewczyny ;) dzięki, że pytacie. No u mnie bez zmian, te cholerne brązowe upławy nie chcą odpuścić ni cholery! Tak wiec o spokoju psychicznym mogę zapomnieć raczej. Mam nadzieje, ze w drugim trymestrze to się unormuje wszystko... o ile w ogole dotrwam do drugiego trymestru. Ogolnie to teraz z kim nie gadam o tym, to okazuje się ze prawie co 2 moja kupela miała to samo a teraz maja zdrowe dzieci. Nie wiem co myslec. No boje sie, za każdym razem ide do toalety z dusza na ramieniu. Tyle radości z tej ciąży, ze niewiadomo jak ją ukryć [emoji57]
Heh mam nadzieje ze tak jak mowisz odpusci i bedziesz miala radosc ze zdrowego dzieciątka. Bo ciąża cie nie rozpieszcza delikatnie mówiąc

Heh mam nadzieje ze tak jak mowisz odpusci i bedziesz miala radosc ze zdrowego dzieciątka. Bo ciąża cie nie rozpieszcza delikatnie mówiąc

No nie, ogolnie to jestem załamana, bo mam wrażenie ze to tylko kwestia czasu. Nie potrafię już myśleć pozytywnie, nieraz w ciągu dnia mam takie 5 minut ze napływa mnie pozytywne myślenie, no i kończy się to z wizyta w toalecie. Jeszcze żeby lekarz mi powiedział, ze mimo tych plamien z ciaza jest wszystko ok, ale jednak stwierdził poronienie zagrażające, nawet nie wiem dlaczego, może się zapytam na kolejnej wizycie co on tam widzi na tym usg, ze go niepokoi. Chociaż z drugiej strony sama nie wiem czy chce to wiedzieć, zaraz się zacznie googlowanie i zachodzenie w głowę jeszcze bardziej. Dlatego mysle, ze im mniej wiem, tym lepiej. Tym bardziej, ze moja wiedza nic nie zmieni, a niewiedza pozwoli mi może być troszkę spokojniejsza.

reklama
Do góry