reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki ze stażem ponad rok

A ja wam powiem że w oczekiwaniu na wizytę u gina potwierdzając u mnie brak możliwości ciąży, wczoraj wykonczylam @i mimo bardzo złego samopoczucia, bom przeziębiona i bardzo dostałam dziś w doope w pracy, wykorzystam mego lubego, niech się na cosik przyda.

reklama
No to z tego co czytam to innej opcji jak ciaza to nie ma,troche jestem zawiedziona brakiem objawow u ciebie,moze chociaz sikanca se zrob do kolekcji;)

Sikańce wychodzą pozytywnie po zastrzyku na ovu [emoji16] ale jak znam życie to nie wytrzymam i sobie zrobię na dniach jednego, tak żeby oczy nacieszyć dwoma kreseczkami [emoji38] a kto bogatemu zabroni?! [emoji41]

Dziewczyny, właśnie wybieram sobie wózek [emoji23][emoji23][emoji23] i potrzebuje porady, bo nie mogę się zdecydować, czy wybrać szeroki, czy długi?! [emoji848] koleżanka ma blizniaki i ma długi, pchałam go kiedyś i powiem wam, ze ciężko, szczególnie pod krawężnik czy coś [emoji57] na kolor nie patrzcie, bo to później będę wybierać [emoji38][emoji38][emoji38] co myślicie? [emoji16][emoji16]

Zapomniałam dodać zdjęcie....
IMG_3294.JPG

Dziewczyny, właśnie wybieram sobie wózek [emoji23][emoji23][emoji23] i potrzebuje porady, bo nie mogę się zdecydować, czy wybrać szeroki, czy długi?! [emoji848] koleżanka ma blizniaki i ma długi, pchałam go kiedyś i powiem wam, ze ciężko, szczególnie pod krawężnik czy coś [emoji57] na kolor nie patrzcie, bo to później będę wybierać [emoji38][emoji38][emoji38] co myślicie? [emoji16][emoji16]
Hahahahaha ja ten czerwony bym brala bo sie ciezko w drzwi z normalnym wepchac

reklama
Do góry