reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki ze stażem ponad rok

reklama
A ja byłam u gina z wynikami męża i niby lepiej bo nie ma stanu zapalnego ale no ta morfologia :/ dostał jeszcze jakieś leki i mamy przyjść w połowie marca jeszcze raz z wynikami i w tedy będzie ostateczna decyzja albo stymulacja z clo albo jedynie in vitro .... wiec aż już się boje tego marca

A ja byłam u gina z wynikami męża i niby lepiej bo nie ma stanu zapalnego ale no ta morfologia :/ dostał jeszcze jakieś leki i mamy przyjść w połowie marca jeszcze raz z wynikami i w tedy będzie ostateczna decyzja albo stymulacja z clo albo jedynie in vitro .... wiec aż już się boje tego marca
To zciskam tez mocno kciuki niech zdzy sie dla was maly cudzik i beda dobre a potem szybko bobo

Nie tylko w Pl takie cuda. My zarezerwowaliśmy termin na kolokwium do invitro w razie gdyby teraz nie pykło i mamy termin na 18 kwietnia także ten... ;)
Odwoluj termin, co będziesz potrzebujacym blokować, jak ty już tam we trójkę[emoji120] [emoji119]
Czyli jest postęp. Mówiłaś że oboje mieliście ten stan zapalny, więc może teraz w końcu się coś ruszy. Olac te procenty, pewnie złą próbkę dostali, mąż pewnie nie chciał marnować dobrych żołnierzy do kubeczka[emoji3]

Nie tylko w Pl takie cuda. My zarezerwowaliśmy termin na kolokwium do invitro w razie gdyby teraz nie pykło i mamy termin na 18 kwietnia także ten... ;)
No to z tego co czytam to innej opcji jak ciaza to nie ma,troche jestem zawiedziona brakiem objawow u ciebie,moze chociaz sikanca se zrob do kolekcji;)

Odwoluj termin, co będziesz potrzebujacym blokować, jak ty już tam we trójkę[emoji120] [emoji119] Czyli jest postęp. Mówiłaś że oboje mieliście ten stan zapalny, więc może teraz w końcu się coś ruszy. Olac te procenty, pewnie złą próbkę dostali, mąż pewnie nie chciał marnować dobrych żołnierzy do kubeczka[emoji3]
Ona musi miec co najmniej z 5 dzieciorkow w srodku bo tu juz sie kolejki porobily i sa pozaklepywane...wiec wiesz;)

reklama
Sprobuj z clo ale tez i z zastrzykiem,ja zaluje za zastrzyku nie mialam bo mi ladnie rosly ale nie wiem czy pekaly.
Za 6 dni mam okres,czuje ze bez owulacyjny cykl byl,i karuzela dalej sie kreci

Do góry