reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki ze stażem ponad rok

Wierzę, ze jutro się zmobilizujesz, pójdziesz na ta betę i okaże się, ze tez jesteś tym sporadycznym przypadkiem [emoji8]

reklama
Wierzę, ze jutro się zmobilizujesz, pójdziesz na ta betę i okaże się, ze tez jesteś tym sporadycznym przypadkiem [emoji8]

W cuda chyba jednak nie wierze. Był mi potrzebny kopniak w dupę od Ciebie ;) wole jednak być sceptycznie nastawiona a pozytywnie się jak coś zaskoczyć. Zajęłam się pierdolami w domu i głowa trochę odpoczela :) dziękuje mimo wszystko [emoji8]

W cuda chyba jednak nie wierze. Był mi potrzebny kopniak w dupę od Ciebie ;) wole jednak być sceptycznie nastawiona a pozytywnie się jak coś zaskoczyć. Zajęłam się pierdolami w domu i głowa trochę odpoczela :) dziękuje mimo wszystko [emoji8]

No właśnie wiem, jak to jest jak człowiek się nakręci na maksa a później takie rozczarowanie to jest taki strzał po ryjku, ze chyba nic tak w życiu nie boli. Dlatego tylko spokój może nas uratować. Chociaż jako nałogowa sikaczka aż nie wierze, ze to wychodzi z mojej klawiatury [emoji38] jakoś przez to przejdziemy, głowa do góry ;)

Martini na bete jutro !!!!! [emoji16]

No właśnie wiem, jak to jest jak człowiek się nakręci na maksa a później takie rozczarowanie to jest taki strzał po ryjku, ze chyba nic tak w życiu nie boli. Dlatego tylko spokój może nas uratować. Chociaż jako nałogowa sikaczka aż nie wierze, ze to wychodzi z mojej klawiatury [emoji38] jakoś przez to przejdziemy, głowa do góry ;)
Ja największego doła miałam po tym jak na forum sporo osób mi mówiło: na bank ciąża, rób test, rób test. Strasznie się wtedy nakręciłam...
Dlatego z wami mi lepiej, bo wiecie tak jak i ja, że ta na bank ciąża to na 99% nie ciąża[emoji51]
Więc Martini nie nakrecam cię jeszcze bardziej, tylko trzymam kciuki i czekam z niecierpliwością do jutra!!

Witam się w 18 dc, 6dpo. :) dziś mamy pierwszy objaw nadchodzącej @! Tylko trochę wcześnie jak na nią, ale wysypalo mi ryja tak boleśnie, że nnie mogę się dotknąć. Cyce nadal szarpia i to jakoś dziwnie od dalu, tkliwe bardzo, strach się dotyknąć. Po za tym nic :) nic nie wskazuje, żeby objawy ciążowe miały się pojawić :p

Kochane kobietki raczej dupa zbita bo temp już 36,9 wiec zapewne jutro spadnie już na 36,6 i obstawiam @ na jutro po prostu z opóźnieniem :/ [emoji12] koniec podniecanie się [emoji23]

Kochane kobietki raczej dupa zbita bo temp już 36,9 wiec zapewne jutro spadnie już na 36,6 i obstawiam @ na jutro po prostu z opóźnieniem :/ [emoji12] koniec podniecanie się [emoji23]
Hmm[emoji848] no to ozbaczymy czy przylezie bo jak dla mnie nadal wysoko ta temp

Ja największego doła miałam po tym jak na forum sporo osób mi mówiło: na bank ciąża, rób test, rób test. Strasznie się wtedy nakręciłam...
Dlatego z wami mi lepiej, bo wiecie tak jak i ja, że ta na bank ciąża to na 99% nie ciąża[emoji51]
Więc Martini nie nakrecam cię jeszcze bardziej, tylko trzymam kciuki i czekam z niecierpliwością do jutra!!
Wiem o czym mowisz, tez już pare razy tak miałam ze sie lekko nakrecilam; ale cóż ja zawsze w głębi duszy wiem ze nic z tego... czemu by mialo sie udac skoro prawie 1.5roku sie nie udaje ;-)

reklama
Ja byłam na wątku ciąża po poronieniu, ale się wypisałam, bo już raczej tam nie pasuję. Teraz zajmuję się przygotowaniami do kościelnego ślubu :-)

Do góry