reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki z Niemiec 2016/2017

reklama
Ooo to życzę powodzenia bądź dobrej myśli napewno wszystko się uda a powiedz mi synka rodzilas w De? Pytam bo może udzielisz jakiś informacji na temat ciąży i porodu tutaj? Bo ja jestem zaskoczona bardzo podejściem lekarza i wogole wizyt tutaj do lekarza. Jestem w 18 tyg i tylko raz miałam pobierana krew do badań gdzie w Polsce praktycznie co wizytę zlecenie na krew.

Hej Siwa widze ze wątek nowy zalozylas. Znamy sie z innego wątku. Ja tez mieszkam w DE a od lutego juz nie jestem staraczka i czekam na moja pociechę. Jedno dziecko tu urodzilam, dwójkę stracilam a teraz noszę pod sercem dzidzie

Hej Siwa widze ze wątek nowy zalozylas. Znamy sie z innego wątku. Ja tez mieszkam w DE a od lutego juz nie jestem staraczka i czekam na moja pociechę. Jedno dziecko tu urodzilam, dwójkę stracilam a teraz noszę pod sercem dzidzie

Hej Aneta [emoji3] no znamy się znamy i bardzo ale to bardzo trzymam za Ciebie kciuki. Ja też mam już synka ale jego jeszcze rodzilam w Polsce. Tu w De jak na razie mam na koncie ciążę biochemiczna ale staramy się dalej . Fajnie że dolaczylas do nas . Sądząc po nicku pochodzi szybko z Kielc? Ja ostrowiec[emoji16] a w De w jakim landzie mieszkasz?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Aneta [emoji3] no znamy się znamy i bardzo ale to bardzo trzymam za Ciebie kciuki. Ja też mam już synka ale jego jeszcze rodzilam w Polsce. Tu w De jak na razie mam na koncie ciążę biochemiczna ale staramy się dalej . Fajnie że dolaczylas do nas . Sądząc po nicku pochodzi szybko z Kielc? Ja ostrowiec[emoji16] a w De w jakim landzie mieszkasz?

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Urodzilam sie w okolicach Kielc :) mieszkamy w NRW niedaleko Bochum ;)

reklama
Hej dziewczyny :blink: Melduję się i ja z Niemiec,również już tutaj zaczynałam staranka o drugie dziecko. Jak widać,w końcu się udało. Jeśli macie jakieś pytania odnośnie ciąży i porodu w Niemczech,służę pomocą,w miarę możliwości oczywiście. :happy2::happy2:
Miewam przelotne myśli o trzecim dzieciaczku,ale....na razie za wcześnie chyba,no nie wiem sama.

Do góry